niwci -> RE: FEBRUARČKI 2010 (18.3.2010 10:02:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: punsha ojla kako ste kaj danes? No Enej je sedaj zaspal, je bil 2 uri pokonci, pa sva se smejala, igrala, pela [sm=smiley36.gif] . Zjutraj je vedno tak dobrovoljček. Včeraj sva šla pa sama v trgovino. Ok, to sva šla že kdaj, vendar nikoli pa še v nakupovalni center. No pa je kar šlo. Najprej sem ga imela v pestunji, kasneje pa v vozičku. NO in kaj sva kupila? Kremo za rito mazat, to je pa vse [sm=smiley36.gif] . Sem jaz preveč firbcala, potem je pa zmanjkalo časa za nabavo, je bila že lakota [sm=smiley36.gif] . No ja, drugič najprej kupit, potem pa okoli firbcat[sm=smiley1.gif] . Punce dajte mi povedat kako perete cunjice od [sm=duda.gif] . Samo s praškom? Jaz ne uporabljam mehčalca - zaenkrat. Perem pa vse na 40 stopinj. No ampak zadnjič je bil pokakan še bodi, pa itak ni šlo nič ven. Sem potem še kuhat dala, pa je še vseeno vse od blata [sm=zmeden.gif] . No mi je mami dala sedaj neko čistilo...bomo videli, če bo šlo ven. hihi... to pranje kakcev je res pestro. Jaz sem včiraj bodi dala kar v lonec, kot v starih časih in ga skuhala, pa je šlo skoraj vse dol. Je pa res trdovratno blato. Drugači pa perem cunjice normalno kot za nas.
|
|
|
|