RE: TEST (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


bibaleze1 -> RE: TEST (12.2.2010 20:02:07)

Zgodnji spontani splav Največkrat je vzrok v kromosomskih abnormalnostih (50–70%), vendar se teh splavov načeloma ne opazi, saj do njih pride v prvem mesecu nosečnosti in nosečnica splavi, ne da bi sploh vedela, da je noseča. Tak splav je odvisen tudi od starosti matere – bolj so temu izpostavljeni plodi žensk po 35. letu starosti. Ostali vzroki so lahko sistemske bolezni ženske (endokrine motnje npr. diabetes). Več je spontanih splavov pri kadilkah, abnormalnostih maternice, jajčnikov in jajcevodov (policistični jajčniki, maternica, ki je deloma pregrajena na dva dela, neprehodni jajcevodi) ter ob prisotnosti infekcij. Kar se tiče teratogenih dejavnikov, npr. kajenje, alkohol, mamila, če ti delujejo na zarodek v prvih dveh tednih, zarodek splavi ali pa se normalno razvija naprej. Bolj občutljiv čas za normalen razvoj zarodka je po tem času, ko se začnejo razvijati organi.





BLOOM 1 -> RE: TEST (13.2.2010 1:29:09)

Jaz,in to (enkrat) 6 dni perd [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].In zdaj imamo 18 mes staro punčko!!!!

Zdaj pa 2 dni pred [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image],z večernim urinom (21 ur) rahlo,ampak je..... Bomo vidli kako bo izteklo.




BLOOM 1 -> RE: TEST (13.2.2010 1:31:44)

Delala sem z Bebi-chekom mini




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]