|
Anonimen -> RE: Z-majčki 2009 - 10. del (18.2.2010 9:27:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Maja... sem se spomnila, da sem na enih tvojih slikcah videla, da imaš temen parket... S čem ga mažeš, da se sveti??? Laminat imamo. Mažem ne z ničemer, sam z vodo pobrišem. Pa zdej po flaškinem priporočilu, dam mal kisa noter v vodo. a pa lepo spuca... koliko kisa daš notri???? Ah kaj pa vem....en deci na par litrov vode. Mal zlijem. Če spuca lepo nimam pojma. Flekov naslednjih 5 minut, dokler se ena ne priplazi za mano ni videt, pol je pa spet isti K. no ja to vem da glih lepo ne bo dolgo, sam nikakor ne morem spucat teh flekov od čevlov imam skoj črtice po hodniku, in sem že vse poskusila sam s kisom nisem... a pa cujne sem nekje brala da tud s kisom perejo?? namest mehčalca se ga vlije not. aha, hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] bom poskusila, ker ne smem uporabljat mehčalca, ker ima sinko akutni dermatitis, in pol se izogibam teh stvari, je pa kis bolj naraven pa bom poskusila,
|
|
|
|