|
PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 10. del (19.2.2010 11:24:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch čau majčice vas ne folgam ne brat ne spremljat...ampak prosim za eno informacijo. Kako so kaj vaši mulčki mobilni? Mislim, a že vsi puzajo in se postavljajo na noge? Naši mali se sploh ne sanja o tem (pa bo 25 stara 9) in za nameček me je še pediatrinja prestrašila z maksi dozami vitamina d in fizioterapijo, če ne bo kmalu boljše.[sm=zmeden.gif] Danes se res super počutim... hvala za info. Kot je rekla meduzica in ostale-fizioterapija ni nič slabega. Jst sem prav vesela, da hodimo. Napredek je res očiten-ko se mu kak gib pokaže, ga zelo hitro osvoji, pa še pravilnih gibov te tam naučijo. Mogoče pri otrocih, ki nimajo napačnih vzorcev, ni panike, ampak pri nas pa kar prav pride, ker ima mali ekstenzijski vzorec. Se je lepo videlo pri postavljanju na noge-sam se je začel postavljati tako, da je kar stegnil nogici, ko pa sem mu nekajkrat pokazala pravilni način, se je začel pravilno dvigati. Je pa res, da je treba 'bolj lene' otroke nekoliko več spodbujat-naš tudi spada v to kategorijo in dokler nismo delali vaj, se tudi njemu ni nič dalo. Ko pa smo mu pokazali, kaj vse lahko stori-od plazenja, dviganja na noge itd., ga je potem že sama radovednost pognala naprej. zdej pa že eno uro čakam, da mali postane zaspan, pa nič kaj ne zgleda v tej smeri. Sem že polikala kup cunj (in držala likalno desko, da je tamal ni prevrnil), pospravila kuhinjo...
|
|
|
|