RE: neverjetna cena (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?Sporočilo


ledenaa -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 13:53:34)

ne bi kupila
Sem kupila čist poodbnega
Voziček ni stabilen,sčasoma kar kolo se začne trest itd
Skratka ne
za takšen denar dobiš rabljenega in zelo dobrega
3Sonček3 -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 13:55:01)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

Pri 7 mesecih se [sm=duda.gif] še vozi v košari? Je pa potrpežljive sorte. Kako je športni del prevelik? Pasovi se naravnajo po velikosti, oporo za nogice pa dvigneš, da mali sedi na ravnem z dvignjenimi nogami.

No to je pa slabost Babybooma pa tega vozička v prvem postu tudi ... naslonjalo za nogice se ne da nastavit in potem otroku bingljajo nogice dol tut ko spi in ima hrbtišče poležano ... ampak za mali denar malo muzike ...

3soncek3 ... a vi boste za na začetku imeli kak drug voziček s košaro? Ker tale ni primeren za novorojenčka ... lupinica itak da ni za na dolge sprehode ... športni del ima pa kar velik naklon, ko je poležan ...Ne nobenga druzga nebomo meli na začetku, tale je čist primeren, sem bla tut js mal skeptična na začetku pol so mi pa use lepo razložili in prodajalci v trgovini in izkušene mame, tko da se ni za bat. Res da ni čist ravno ko spustiš sm tistih par stopinj naklona pa tut nebo nič škodlo.
melanija -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 13:55:57)

Če bi jaz imela 5 let nazaj na izbiro ta voziček bi ga takoj vzela.

Ko sem ga jaz kupovala za mojega prvega otroka si imel mogoče 4 znamke na razpolago in vse je bilo čez (100.000 tolarjev). Na koncu sem kupila Peg Perego voziček dala takrat 120.000 tolarjev in ga imam še danes je kot nov in z njim furamo že 4 otroka. Meni takrat dalti toliko denarja je bilo zelo zelo veliko. Ravno tako kot danes dati 100 Eur za neko stvar mi je zelo veliko glede na moje prihodke.

Če imaš možnost pojdi in si ga oglej, saj boš že po videzu malo presodila ali se velja ali ne. Sem pa 3 tedne nazaj gledala v Hoferju voziček za 100 Eur -nižan, in ga bi tako kupila, ker je bil zelo okreten, pa še lep na izgled. povem po pravici, mojega sem se že malo naveličala in ko gledam sedaj mame z raznoraznimi vozičke me kdaj prime, da bi pa mojega končno menjala. Ma kaj ko je tako fajn.
Anonimen -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 13:59:10)

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3
Ne nobenga druzga nebomo meli na začetku, tale je čist primeren, sem bla tut js mal skeptična na začetku pol so mi pa use lepo razložili in prodajalci v trgovini in izkušene mame, tko da se ni za bat. Res da ni čist ravno ko spustiš sm tistih par stopinj naklona pa tut nebo nič škodlo.

Prodajalci itak rečejo vse, samo da prodajo ... Mama pa ne vem katera ti je svetovala, da daš tja notri lahko novorojenčka ... mogoče kakšna, ki je otroka v recimo Quinny Speedy-ju v športnem delu od začetka vozila ... sem videla ta prizor in ni bilo lepo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Brez zamere no ... samo po zgornjih slikah sodeč, ima ta voziček res preveč naklona v ležečem položaju.
3Sonček3 -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 14:02:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3
Ne nobenga druzga nebomo meli na začetku, tale je čist primeren, sem bla tut js mal skeptična na začetku pol so mi pa use lepo razložili in prodajalci v trgovini in izkušene mame, tko da se ni za bat. Res da ni čist ravno ko spustiš sm tistih par stopinj naklona pa tut nebo nič škodlo.

Prodajalci itak rečejo vse, samo da prodajo ... Mama pa ne vem katera ti je svetovala, da daš tja notri lahko novorojenčka ... mogoče kakšna, ki je otroka v recimo Quinny Speedy-ju v športnem delu od začetka vozila ... sem videla ta prizor in ni bilo lepo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Brez zamere no ... samo po zgornjih slikah sodeč, ima ta voziček res preveč naklona v ležečem položaju.Aha vidm kera slika je tebe zmotila...nism nč jezna usak ma svoje mnenje seveda. Sm pa prepričana da če bi voziček vidla v živo bi mal spremenila mnenje, na slikah res use drgač izgleda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Glede mam pa...moja mami in tašča so rekle da je uredu ( so obe dale 3 otroke čez). 
Anonimen -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 14:03:44)

otika, pa saj je kosara zraven...al ni?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
3Sonček3 -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 14:06:28)

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

otika, pa saj je kosara zraven...al ni?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]


Košara je zraven pri uporabnici ki je odprla to temo, pri meni je pa ni.
Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.2.2010 14:07:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.2.2010 14:12:41)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
mateyka -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 14:18:04)

za 50€ več dobiš že Peg Perego Pilkota Classic..

in ja, res je - rabiš ravno podlago, tle ni kompromisov..
pravljica -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 14:26:33)

IZVIRNO SPOROČILO: travica

ampak hyundai ravno tako služi svojemu namenu kot mercedes [sm=smiley2.gif]
 

pa si ti to dejansko že probala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] tega enostavno NE MOREŠ primerjat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] in enako je pri vozičkih...lahko primerjaš dva v enem cenovnem razredu, ne moreš pa primerjat tega v prvem sporočilu z enim, pri katerem pride samo osnovni - športni del 400 eur (sli več)...100% ne moreš ali pa se samo tolažiš s tem, da je itak vseeno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] meni je bil quinny comfort zakon...peg perego za zjokat v primerjavi z njim (štirikolesnik z napihljivimi gumami, ki je lahko primerljiv s tem) - vsa plastika je škripala, niti približno tako okreten kot Q...trikolesnik hauck pa itak, ne vem, kdo ga sploh kupi (je pa poceni)...zakaj tako hvalijo peg perego p3 mi še zdaj ni jasno...sem imela vse doma in lahko povem iz izkušenj in še enkrat NI primerljivo in ni vseeno ali je nov voziček 150 ali 400 eur [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] raje kupi rabljenega za 200 (ki je bil nov 400) in si še vedno 200% na boljšem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
romy -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 14:27:49)

Pa saj otrok preživi v vozičku le cca 2 uri na dan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
rogljicek -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 14:27:58)

MI smo kupili Peg Peregota G3, kaj kmalu smo meli probleme s prednjim kolesom. SMo ga menjali, pa se je problem spet pojavil. Cena vozicka 500eur al nekaj podobnega pred 3 leti. Bil je zeli neroden vozicek, prevelik za v avto ali it na vlak,... Ja, pa celoten vozicek je ves cas souscal neke zvoke (plastika al kaj jaz vem)u glavnem ne vreden svojega denarja!!! Potem so kupili eno no name marelo 20eur in se obnese veliko bolj kot PP. Toliko o cenah in brandih iz nasega stalisca.
3Sonček3 -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 14:34:13)

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3
Ne nobenga druzga nebomo meli na začetku, tale je čist primeren, sem bla tut js mal skeptična na začetku pol so mi pa use lepo razložili in prodajalci v trgovini in izkušene mame, tko da se ni za bat. Res da ni čist ravno ko spustiš sm tistih par stopinj naklona pa tut nebo nič škodlo.

Prodajalci itak rečejo vse, samo da prodajo ... Mama pa ne vem katera ti je svetovala, da daš tja notri lahko novorojenčka ... mogoče kakšna, ki je otroka v recimo Quinny Speedy-ju v športnem delu od začetka vozila ... sem videla ta prizor in ni bilo lepo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Brez zamere no ... samo po zgornjih slikah sodeč, ima ta voziček res preveč naklona v ležečem položaju.Aha vidm kera slika je tebe zmotila...nism nč jezna usak ma svoje mnenje seveda. Sm pa prepričana da če bi voziček vidla v živo bi mal spremenila mnenje, na slikah res use drgač izgleda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Glede mam pa...moja mami in tašča so rekle da je uredu ( so obe dale 3 otroke čez). [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

ja moja tašča ima tud 4otroke in mi je rekla da naj moji dvoletnici dajem še kar čokolino v flaško da bo bolj sita in da ne bo tuk drobna.... uh vidim da so nasveti mamic in tašč zlati....

aja otrok MORA ležati na RAVNI in trdi podlagi pa če se deset trgovcev pa tašč na glavo postav v smislu sej par stopinj je še ok (aja izvzeti otročki ki morajo ležati iz zdr. razlogov na dvignjeni podlagi)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ja maš prou, glede tašč in mam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Drgač pa ... to je moj 1. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in na napakah se učimo ane, če bo treba bom pa dokupla še košaro kaj mi bo pa preostalo druzga.
donna22 -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 14:37:05)

Joj, kak mi gre na živce to diplomiranje in filozofiranje okrog teh vozičkov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] oz. še najbolj mi gre na živce to tekmovanje, kdo bo imel ta dražji voziček[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Eni res nimajo denarja za te najdražje, mi2 sma ga imela, pa mi vseeno ni bilo za dajat 500 eur ali pa še več za voziček, ker mi otrok ne bo živel v njem. Rajši kak euro več za nakup kakovostnega ležišča - jogija itd. In potem če omeniš, da bi kupil voziček, ki stane manj kot 500 eur, se zdi, kot da te vsi vnaprej obsodijo, da si slab starš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Mi2 sma kupila voziček za 250 eur (http://www.soncek.si/si/chipolino-futura-rdec-i16508.shtml) in se več kot super obnese, sma ful zadovoljna z njim, fajn je, da je trikolesnik in se tak z lahkoto pelje, da se mi včasih zdi, kot da gre skoraj sam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pa ima tudi vse potrebne funkcije.

Glede čisto malega naklona ležišča, kot ga ima ena članica foruma - se mi tudi ne zdi nič takega. Meni so v porodnišnici rekli, da naj malička v posteljici nima vzglavnika, da pa ji lahko z dvema tetra plenicama podložim jogi, da bo imela čisto malo dvignjeno. Torej tudi na vozičku ni nič narobe s tem.

Jezi pa me tudi to, da moramo mi ''navadni smrtniki'' praskat neke evrčke skupaj za vozičke take in drugačne, Saška Lendero pa ga dobi zastonj od Pikapolonice - vrednega 2400 eur[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
Anonimen -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 14:38:38)

IZVIRNO SPOROČILO: romy

Pa saj otrok preživi v vozičku le cca 2 uri na dan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

No naša je bila v vozičko krepko čez 2 uri na dan, ker sva dneve praktično zunaj preživljali in mi je blazno veliko pomenilo, da se lahko zanesem na voziček in da tamali nudi največjo možno mero udobja.
Drugače pa tut če preživi "samo" 2 uri na dan v njem ... tut 2 uri sključen ležat ni mačji kašelj.
rogljicek -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 14:43:46)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Donna 22, pa saj starsi itak vedno kupujemo (v tem primeru vozicek) za nas in ne za otroke. Zalostno, a obenem komicno.
PC Baby -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 14:46:25)

Sej ni problem - vsak vzame to kar hoče, eni hočejo fancy znamko, ene hočejo varen in funkcionalen voziček, eni pa sam neki za prevažat otroka. Če pa že vpraša ali je razlika med vozičkom, ki stane 500 evrov in več in tistim, ki stane 164 pa je odgovor; seveda je razlika.
romy -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 15:00:44)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: romy

Pa saj otrok preživi v vozičku le cca 2 uri na dan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

No naša je bila v vozičko krepko čez 2 uri na dan, ker sva dneve praktično zunaj preživljali in mi je blazno veliko pomenilo, da se lahko zanesem na voziček in da tamali nudi največjo možno mero udobja.
Drugače pa tut če preživi "samo" 2 uri na dan v njem ... tut 2 uri sključen ležat ni mačji kašelj.No poglej si moj prvi post in sliko vozička, a se ti zdi da bi v tem vozičku slabše preživel otroštvo???
Ker je itak kot dojenček v košari, nato v polsedečem in kasneje v sedečem položaju. Zakaj bi bil sključen????
mateyka -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 15:15:20)

saj dobiš spodobne vozičke za neko vmesno ceno. tam med 200-300€ so že čist ok zadeve. 500-800 je pa men definitivno too much. mislim, če bi bla res dobro situirana, mogoče. drugače pa tudi jaz opažam da je na RR govora samo o hudih cenovnih razredih, vse ostalo pa se gleda kot "klump".. ehh, mi mamo atm tud en klump [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

je pa res romy, jaz ne bi vzela vozička, ki se ne da čist poležat. pa naklon za noge za naštimat. naš nima tega in ni fajn. ker moramo menjat voziček (smo ga tako zrabili, da še dobro da je preživel do sedaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ), nameravamo vzeti takega ki to dvoje ma - PP Pilko Classico je naš favorit. seveda je unim mamam, ki majo Quinny-ja, Pilko en navaden "klump" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] samo kaj čem, za več trenutno ni, za manj pa spet ne daš tok manj - kakih 50-100€ manj pa je že oropan skoraj vsega..

aja, vidim zadnji post - remy, ko bo večji,ti bo tudi spal in verjemi mi da spijo veliko bolje (skoraj kot v posteljici),če imajo ravno dno in noge gor. ti povem iz mojih izkušenj.sploh poleti,ko ste veliko zunaj in on pančka, ti pa greš na kavico. zakaj mu ne bi bilo udobno, če je tebi? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
vanilla -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 15:30:42)

Romy, ti ga kr kupi... brezveze, da sploh sprašuješ tukaj ,ko vidiš, kako se potem vse prepucavajo. Mi mamo BabyBooma, ki je na podobno finto kot tale... pa smo zadovoljni. Naša krasno spi notri. Glej, navsezadnje, če res ne boš zadovoljna, ga še vedno lahko prodaš pa kupiš kaj drugega. To ni nek tak denar, da se boš potem jokala. Pač, boš dala na Bolho in stvar rešena.

pravljica -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 15:45:39)

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Eni res nimajo denarja za te najdražje, mi2 sma ga imela, pa mi vseeno ni bilo za dajat 500 eur ali pa še več za voziček, ker mi otrok ne bo živel v njem. Rajši kak euro več za nakup kakovostnega ležišča - jogija itd. In potem če omeniš, da bi kupil voziček, ki stane manj kot 500 eur, se zdi, kot da te vsi vnaprej obsodijo, da si slab starš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
ne gre za to, kaj si kdo lahko privošči, gre za to, da tiste, ki si ga ne morejo privoščit (ali pa nočejo), pišejo, kako je vseeno, voziček je voziček, funkcije so enake pri 100 ali pri 500 eur ipd....ampak ni vseeno in tega ne moreš primerjat...sama sem si kupila takšnega za 400 eur, ampak sem prepričana, da je tisti za 1.000 eur še boljši in bi si ga z veseljem kupila, če bi šlo skozi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

...in tudi zase sem ga kupila, normalno...meni je moral bit všeč in jaz sem ga vozila vsaj 2 uri na dan okoli po vseh mogočih terenih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
vanilla -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 16:01:21)

No, očitno marsikomu ni jasno, da če plačaš voziček 1000 eur, da ni zato toliko boljši, ampak da plačaš znamko. Sva s kolegico vozili otroke - ona Chiccotov voziček, ki je bil zelooo drag, jaz pa BabyBooma... Oba vozička na isto foro kar se koles tiče... Njej kolo odpadlo, nam nikoli! Ona imela samo par možnosti naklonov hrbtišča, jaz jih imam veliko več, ker spuščam in dvigam s pasovi - tudi do povsem ležečega.  Ko sm njen voziček peljala, je vse nekam škripalo.. naš pa je povsem ok in stabilen. Seveda ima svoje slabosti, samo da pa bi zato, ker je naš voziček bil 270 eur in njen 700 eur, blo toliko razlike med njima, to pa ni blo.

Edino kar je meni všeč mogoče pri dražjih vozičkih je to, da je sedež mogoče bolj ergonomski al kako bi rekla... bolj udoben se zdi. Pa te na klik variante znajo bit luštne, čeprav to zame ni odločilno. Seveda torej so prednosti, če je voziček dražji, samo niso življenjskega pomena oz. nimajo nobene veze z neko varnostjo, kot tu ene omenjate. Pa moj ma tut amortizerje, veliko nakup. košaro itd.... Treba je pač voziček pogledat, treba si je dat kriterije, ki so ti pomembni in se potem kupi. Ni torej vse zlato kar se sveti!

Z našim Babyboomom pridem povsod, vsak dan sm 2 uri zunaj... po snegu sm tako plužila, da je blo veselje, ker ima velika kolesa in pride povsod. Prevozila z njim ogromno, saj je dete 9,5 mesecev staro in je voziček še vedno enako vozen, nič bolj se ne trese, ne ropota itd... Pa je pač med cenejšimi in nezvenečimi znamkami.
Anonimen -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 17:17:30)

IZVIRNO SPOROČILO: romy

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: romy

Pa saj otrok preživi v vozičku le cca 2 uri na dan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

No naša je bila v vozičko krepko čez 2 uri na dan, ker sva dneve praktično zunaj preživljali in mi je blazno veliko pomenilo, da se lahko zanesem na voziček in da tamali nudi največjo možno mero udobja.
Drugače pa tut če preživi "samo" 2 uri na dan v njem ... tut 2 uri sključen ležat ni mačji kašelj.No poglej si moj prvi post in sliko vozička, a se ti zdi da bi v tem vozičku slabše preživel otroštvo???
Ker je itak kot dojenček v košari, nato v polsedečem in kasneje v sedečem položaju. Zakaj bi bil sključen????

S sključenim položajem sem bolj na voziček od 3soncek3 ciljala ... in ja, kot sem še 100x napisala, je meni dejstvo, da se naslona za nogice ne da regulirat tak minus, da zarad njega nebi kupila vozička, pa če je vse ostalo super duper, pa če voziček stane 100 al pa 1000€ ...

Joj jaz sem pač povedala svoje mnenje ... in tut velikokrat sem že napisala, in velikokrat še bom, da ni pomembna cena vozička, ampak to kakšne funkcije ima voziček in kako kvalitetno je sestavljen. In še vedno trdim, da se za normalno ceno dobi soliden voziček, brez da sprejemaš kompromise pri svojem ali otrokovem udobju.
babyloverka -> RE: neverjetna cena (16.2.2010 17:49:11)

IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Eni res nimajo denarja za te najdražje, mi2 sma ga imela, pa mi vseeno ni bilo za dajat 500 eur ali pa še več za voziček, ker mi otrok ne bo živel v njem. Rajši kak euro več za nakup kakovostnega ležišča - jogija itd. In potem če omeniš, da bi kupil voziček, ki stane manj kot 500 eur, se zdi, kot da te vsi vnaprej obsodijo, da si slab starš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
ne gre za to, kaj si kdo lahko privošči, gre za to, da tiste, ki si ga ne morejo privoščit (ali pa nočejo), pišejo, kako je vseeno, voziček je voziček, funkcije so enake pri 100 ali pri 500 eur ipd....ampak ni vseeno in tega ne moreš primerjat...sama sem si kupila takšnega za 400 eur, ampak sem prepričana, da je tisti za 1.000 eur še boljši in bi si ga z veseljem kupila, če bi šlo skozi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  

...in tudi zase sem ga kupila, normalno...meni je moral bit všeč in jaz sem ga vozila vsaj 2 uri na dan okoli po vseh mogočih terenih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


si res 100% prepričana da bi bil tisti za 1000 evrov toliko boljši?
in še to, če je v ceni merilo kakovosti, naj mi ena razloži, zakaj voziček ki ga gledam jaz pri nas stane 430 evrov, prek ebaya pa ga dobiš že za 300 ali v akciji celo še manj? kaj ima ta ki se prodaja pri nas kakšen varnostni pas več? ne, nima! in vseeno je, kateri voziček je to, dejstvo je, da če ti voziček pogledaš in vidiš da je ok in ti je všeč ga vzameš. in tako sem se jaz odločila za svojega. in sem potem mimogrede pogledala tega tanovega ki ga imajo v babycentru, ne vem kak se jim reče so pa blazno dragi in mi niti najmanj ni bil tako praktičen kot tale za katerega sem se odločla, cenejšega. in nihče mi nima pravice rečt, da sem slaba mama, zato ker nisem otroku kupila najdražjega možnega vozička.

in še to: glede merceseda in hyundaja: moj foter je imel mercedesa in ga je pred kratkim hotel zamenjat. in je ugotovil, da za isti denar dobi novega golfa z ful opreme in mercedesa starega eno leto z osnovno opremo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] in potem naj nekdo reče da to ni plačevanje firme? kozlarija
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>