a mogoče katera pozna (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


žiža -> a mogoče katera pozna (5.7.2005 21:42:24)

...podjetje Molito Group d.o.o. ? Gre za tekstilno podjetje ki ima (očitno) sedež v Trebnjem. Vsaj tak je naslov. Imajo razpisano prosto delovno mesto za katerega bi šla takoj jutri delat. Fora je, da ne vem v katerem kraju je delovno mesto. Oglas je bil namreč danes v Gorenjskem glasu. Glih selila se pa verjetno nebi v Trebnje :zmeden:
A mogoče katera kaj pozna?
Bom vesela vsake info. :rozica:




Anonimen -> a mogoče katera pozna (5.7.2005 22:08:31)

Jaz sem ta oglas morala videti, pa se ne spomnim. Daj mi malo več povej. Za katero delovno mesto gre? Lahko jutri vprašam komercialista, ki z njimi dela, da jih prosi, če povejo kaj več - če bodo želeli.




žiža -> a mogoče katera pozna (5.7.2005 22:17:04)

ja iščejo vzorčno šiviljo in ing.tekstilne tehnologije. Gre pa za krojenje in šivanje lahke in težke konfekcije. Pa gotove je firma mal z Italijo povezana, ker je zaželjeno znanje italij. jezika.
Če bi slučajno kaj izvedla, se priporočam. Sicer bom v vsakem primeru prošnjo dala pa bomo vidli kaj bo.




Anonimen -> a mogoče katera pozna (5.7.2005 22:25:22)

Se bom pozanimala, pa sporočim.




Anonimen -> a mogoče katera pozna (6.7.2005 13:26:07)

Žiža, zdaj sem gnjavila cel Gornjski glas, pa nobeden nič ne ve o tem oglasu. Sama sem šla dvakrat skozi včerajšnji časopis, pa tudi petkov, pa ne najdem.
Povej mi stran, na keteri je objavljen? Ali pa si se zmotila in je kje drugje?




žiža -> a mogoče katera pozna (6.7.2005 15:07:27)

Joj si pa pridna. Na kateri strani je ti ne znam povedat. Je pa med ostalimi oglasi, ki jih objavlja zavod za zaposlovnje vsak torek. Ej sploh ni panike. Sem zbrskala njihovo tel. št. pa bom poklicala pa povprašala. Vseeno ti hvala za trud, zdej je na meni da fajn prošnjo napišem potem bomo pa videli.




Anonimen -> a mogoče katera pozna (6.7.2005 19:13:11)

Aha, ja, sem mi je potem zazdelo, da je mogoče tam. Na tisto pa mi nimamo nobenega vpliva, to da pa zavod za objavo. Tako da ne bi mogla ničesar več izvedeti. Vso srečo ti želim, upam, da ti bo uspelo in da ti bo všeč.




Stran: [1]