bambi14 -> RE: Mariborčanke 10.del (15.4.2010 10:57:08)
|
oj babike, meni se bo [sm=smiley29.gif], moja mala je s5 doma, kozla in ima temperaturo- jaoooooo. Ko je to imela pred 2 mesecama smo vsi obležali, sem bila tak adijo, da sem [sm=duda.gif] komaj previla in prišla po 10 štengah in sedaj se že psihično pripravljam na nov zalogaj kozlanja,....... Mala sedaj čisto mirno in tiho sedi v svojem stolčku in gleda TV, kar ji ni v navadi, zraven imam pripravljene vrečke za morebitno akcijo,..[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]. V vrtcu je v enem mesecu bla 1 dan in potem čez 2 tedna še 3 dni. A je kera že prosila za oprostitev plačila vrtca???? Kaj morem nardit?, ker bom spet plačala polno- grrrrrr. RADIO CITY- saj veste za najnovejšo nagradno igro? Zbrati 7 punc in če smo žrebane kot skupina, tekmujemo z dečki in če zmagamo imamo vse zagarantiran dopust v Turčiji,........ZANIMA ME ALI JE KERA PRIPRAVLJENA SODELOVAT IN BI NAS BILO POTEM 7, bi se prijavle in mogoče nam uspe. To pa sprašujem, ker nimam 7 kolegic, ki bi imele drug teden v dopoldanskem času čas- to pa je nuja! Prijavit pa se je potrebno do ju3!!! Grem maleno požulit,...bogico[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|