tasa_m -> RE: Mariborčanke 10.del (22.4.2010 13:48:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Supe Elevitka, mate pravega korenjaka...[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Moj ne hodi, se ne plazi in tudi se ne dvigne iz ležečega v sedeči položaj in bo danes teden star 9 mesecev...halo[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] , me malo skbi to....drugače pa se je sirena ravno vklopla. No vrtec oz. jasli, R gre v jasli na Ertlovo, če pa bi bila jaz doma, pa bi bil z menoj do 2,3 leta sigurno. N je bila doma do 3 let pa je bilo super, tako, da ja, kakorkatera....se mi pa smili dati enega malčka starega 11 mesecev v jasli[sm=smiley19.gif] Kako pa poteka tisti polovični čas v vrtecu, kaj je to po kosilu? Pa cena je tudi polovična???[sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] Ma sploh ne vem koliko bomo plačevali jasli....debelo sigurno. Ej Tasa kaj še tečeš? Kdaj prideš na kafe? Pa čokoladnega----[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] V vrtcu je lahko 4 ure. Cena ne vem če je glih polovična, je pa malenkost ceneje. Je pa od vsakega vrtca odvisno. kafe..jutri mam en razgovor še, pol nasltedn pridem enkrat. laufam ja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|