marta82 -> RE: Mariborčanke 10.del (26.2.2010 21:43:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar držim pesti. Elevitka moj dragi odpira s.p. v kratkem, mogoče pa tudi jaz kasneje (še tuhtam o tem), zato me zanima koliko računaš? Lahko na ZS. Bila na razgovoru... se slišiva konec naslednjega tedna in obe poveva koko sva se odločili... ne bi bila zaposlitev, zgolj začasno delo in odprte možnosti za naprej...bi ostala na zavodu...je pa res da dobim izkušnje, reference, nekaj everčkov...tak da boljše je ko nič, če se bo speljalo. Marta odvisno od obsega dela, pa za kako dejavnost gre ... s.p. ima tašča tako da bi se mogla z njo pogovorit, jaz sem še zaenkrat do 28.6. na porodniški (drugače ŠE zaposlena) potem imam v načrtiu iti proč. Saj moj že drugače ima eno izbrano računovodkinjo, ampak če bi bilo kaj ceneje bi si premislil...vsaj tak je rekel, ko sem mu tebe omenila.[sm=smiley36.gif] Dejavnost je pa projektiranje, popravilo računalnikov, izdelava toplotnih črpalk in montaža talnega gretja ter strojnih inštalacij. V glavnem, če "zbiraš" stranke, se mogoče lahko kaj dogovorimo...
|
|
|
|