marta82 -> RE: Mariborčanke 10.del (5.3.2010 10:09:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz imam domače prekajene klobase doma,pa študiram,kaj na zraven naredim....[sm=smiley1.gif] pire krompir pa repo ali kislo zelje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] kak delaš kislo zelje....naizi in dober način? Ti bom še jaz odgovorila, ko vse delam čimbolj na izi[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Vržem malo česna na olivno olje, ko porumeni dodam zelje (tisto kislo iz vrečke) malo premešam, dodam malenkost vode, pustim par minut vret, dodam začimbe ( rdeča paprika, sol, poper, timijan...kar pač imam) in to je to. Jaz pustim, da voda povre, ker imam rada bolj "suho", torej da mi ne plava po krožniku. Še boljše je, če na začetku česnu dodaš malo slanine ali kaj podobnega.
|
|
|
|