Vrtnica79 -> RE: Mariborčanke 10.del (9.3.2010 13:08:47)
|
Dober dan, se še me spomnite[sm=zmeden.gif][sm=smiley9.gif] ja, vem da sem vas čisto zanemarila....... ampak enostavno mi ne znese bit za računalnikom, oz se mi ne da od utrujenosti. Trenutno sem na bolniški saj je V fasala adeno virus prejšnji teden, danes pa ko sma imeli kontrolo pa je P še ugotovila da ima vneto desno uho. Tak da smo kar bolani nekaj, jaz pa tudi kašljam in kiham in uho me boli. Mislim da bom še jaz jutri obiskala svojo zdravnico. No, pa da ne bom samo jamrala[sm=smiley36.gif] pa se bogo delala. Drugače smo po starem, pestro je in se skozi nekaj dogaja. Tak na hitro sem spreletela nekaj zadnjih strani vašega pisanja.......... Iy a se seliš? Neboš več moja soseda[sm=smiley13.gif] Matcar kako....... kaj zaj delaš ali si še na porodniški? Saraya......... jaz imam tudi zdaj nohte[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], sem se le upogumila[sm=smiley36.gif] Botrca.......... pa kaj je z tvojim križem[sm=smiley13.gif] Ma ja, toliko vas je da vsake sploh ne morem komentirat[sm=smiley1.gif].......... Edino nekaj me še zanima. Kako je kaj Rubin in njena pikica?
|
|
|
|