nebo -> RE: Mariborčanke 10.del (11.3.2010 8:47:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja saj vsi ki berete in si mislita da imam službo, ja saj vem redni prihodki pa to, samo ko pa je tako sranje, vem, da bom delala cele dneve, ali pa si bom nosila domov, in se bom lahko na glavo postavila, ker delo bo moralo biti narejeno in tu ni pardona. Noben me ne bo vprašal kaj in koga imam doma...samo delo in delo...včasaih sem cele noči delala doma...halo....sedaj pa ni niti stimulacije, niti nadur, no koristila bom lahko nadure, samo KDAJ??? TAKO, DA ENIM JE HUDO KER NIMATE SLUŽB, ENIM PA KER JO IMAMO, PA VENDARLE JE SRAČKANJE....PA FULLL ODPUŠČAJO... AMPAK JAZ SEM ŠE DOMA!!!!!!!!![sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] joj nebo, ne bit huda! mi smo ponosne nate [sm=bravo.gif], no vsaj jaz! joj saj nisem huda, samo zadnjič sem bila v službi na obisku in naslednje 4 mesece me ne vidijo[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif], ker so sami buhtelni... pa šolo moram narediti..pa bo, vse bo...še podiplomca bom vpisala na pravu pa bo...[sm=smiley1.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|