nebo -> RE: Mariborčanke 10.del (14.3.2010 21:24:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej Matcar - suhica kolko si te ti velika?? Marta BRAVO za -8 kg..pridna zelo!!! Premajhna za moje kg[sm=smiley36.gif] in daleč od suhice. V bistvu je to dobra teorija - nimam preveč kg, imam premalo cm.[sm=smiley36.gif] 167 sem velika. Halo marta in ti praviš, da imaš preveč kg na 167 cm jih imaš 66 kg (če sem prav izračunala)..pa to ja ni preveč???????!!! Ma saj meni ni toliko važno koliko imam kg, ampak kak zgledam, da se ok počutim. In vem, da sem bila ok, ko sem imela okrog 60 kg. Takrat se mi bile cote 38 prav. Vem, da ista več ne bom, ker mi okrog trebuha vse visi pa strije pa tako pa to. Ampak ok. Ne bom kratkih majčk s popkom ven nosila.[sm=smiley36.gif] A pa se drugače na računa koliko imaš cm minus 110, da so ok kilogrami. Se pravi bi morala imet 57.[sm=zmeden.gif] UF JAO MENI, jaz jih imam na 163 cm, 64 trenutno,(ko sem šla rodit sem jih imela 86 kgm ko sem prišla domov pa 76 kg - PRIDNA NE!!) moram priti na 59, tako kot pred nosečnostjo, saj gre, samo tako kot praviš, tudi meni so glavni cm, in hvala bogu ti gredo sedaj pri tej moji ločevalni kar lepo dol, pa seveda športu...sem pa jaz vedno imela dosti močnejši spodnji del, žal, pa se lahko na glavo postavim..[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|