marta82 -> RE: Mariborčanke 10.del (19.3.2010 21:02:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj čudna? pač ne maram hiše,ker bi raje bila v bloku,nekka raje bi imela fulll veliko stanovanje...se bolj domače počutim,da so ljudje okol mene,kot v "svoji" hiši...Vidiš,meni se pa vi zdite čudni[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ja,jaz pa ne morem bit v bloku.Se čudim,kak sem lahko 3,5 leta zdržala.Pa še to sem bla skozi pri mojih.[sm=smiley36.gif] Jaz pa celo življenje živim v bloku pa si vseeno želim v hiško. Da se lahko zunaj vsedem pa kaj na žaru spečem pa počim na ležalnik s sladoledom v roki, moj pa s kavo, Tinej pa skače po trampolinu, potem se grem pa z njim v peskovnik igrat pa tak no...take sanje imam.[sm=jezicek.gif] vidiš jaz pa ne....sem živela v hiši...ampak mi nekak ni sedlo...tisti mir....[sm=smiley13.gif].....res je bilo kot v pravljici tam..ampak ni to to[sm=smiley36.gif] Meni je fajn,da se zjutraj zbudim,sonček not sije,pa da se sliši promet.....kako šibajo mimo,pa da stopim ven in imam vse na kupu....trgovine,doktere, skratka mesto[sm=smiley1.gif]...aja..pa lep velik balkon mora bit[sm=smiley1.gif] No saj jaz tudi ne bi bila nekje na samem, bogu za hrbtom. bila bi v naselju, ampak ne pregostem pa da ni sami beton.
|
|
|
|