severnica77 -> RE: novembrke 2010 (22.3.2010 12:25:07)
|
Pozdravljene čvekice, vključno z novimi! No, jaz pa sem včeraj zvečer opazila rjav izcedek s kapljico krvi. Verjetno mi ni treba govoriti kakšna panika se me je lotila. Celo noč sem slabo spala in komaj čakala, da danes zjutraj oddrvim k zdravniku. Moj zdravnik sicer ni delal, ker dela vsakih 14 dni, me je pa sprejela ena druga ginekologinja. Poslala me je na UV v drugo ambulanto (v njej pa je delal moj G :)). No in danes sem noseča točno 6t in videla sem malo pikico in celo srček je bil. To pa je tako lepo videti, da ne moram opisati in tako kot je zapisala ena nekaj postov nazaj, skoraj več kot četrtina plodeka utripa. Nisem pa še dobila materinske knjižice, ne napotnic, tudi tehtali me niso. To pride na vrsto ob prvem uradnem pregledu, ki ga imam 9.4. Najbolj zanimivo pa je to, da sem bila takrat, ko sem bila noseča z najinim malim razgrajačem prav tako noseča točno 6t, imela rjav izcedek in ko so mi naredili UZ sem že videla srčeka. No, tako sem prišla do svojega predčasnega pregleda in UZ. Predpisali smo mi Daroston in počitek, tako sem sedaj en teden na bolniški. Mi je G pa povedala, da lahko pride do manjših krvavitev, ker rumenjakov mehurček na začetku nosečnosti še včasih ne deluje čisto vredu in potem ti predpišejo Dabroston za ohranjanje nosečnosti. Sarar in Big mamma - želim vama ponoven plusek in res mi je žal za takšno novico.
|
|
|
|