RE: novembrke 2010 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


aleunam -> RE: novembrke 2010 (3.3.2010 14:44:01)

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

big mamma tudi od mene en velik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Kaj je to BHCG? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]



BHCG je nosečniški hormon. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Na ta hormon reagirajo urinski testi, najbolje pa je, če ga spremljaš z krvnimi testi. Za potrditev nosečnosti ga je dovolj 40 (ne poznam enote). Se pa iz dneva v dan podvaja, torej maš ga lahko en dan 800, drugi dan pa 1600 (približno). Vsaj v začetnih tednih se podvaja, ne vem kako je pozneje. Vsekakor pa ne sme padati.

To je moja nestrokovna razlaga. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]




phelps -> RE: novembrke 2010 (3.3.2010 15:01:16)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] aja, hihi, se mi je zdelo. To je torej tista zadevica, ki nam je tako lepo obarvala palčke z dvema [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]. Ko sem šla jaz v nedeljo delat drugi test CB, se je nosečniška črtica naredila celo pred tisto, ki pomeni kontrolo.

Bodi dovolj za danes.

Lepo popoldne želim in uživajte (jaz sem že ful utrujena).




Isabellabina -> RE: novembrke 2010 (3.3.2010 15:48:45)


IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Big mamma, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] drži se. Sicer pa še imej upanje. Kdaj dobiš rezultate bhcg? Upam, da bo čim višji in da se bo pikica lepo razvila.

Ravno tega je tudi mene strah. Sicer pa če pravi, da še nisi v petem tednu, potem je najbrž prehitro karkoli sklepati. Držim pesti, da se nosečnost nadaljuje.



Ja danes sem dala kri,v petek jo pošljejo naprej v Ljubljano(jaz sem iz okolice Domžal),tako da ne vem ,presneto sem čisto pozabila vprašat[sm=zmeden.gif]Me pa danes tako čudno špika po jajčnikih ,od pregleda dalje.Jaz še vedno upam ,da je res še prekmalu in ,da bo vse še ok.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.3.2010 16:23:59)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Tory78 -> RE: novembrke 2010 (3.3.2010 16:48:55)

Big mamma držim pesti, da bo vse vredu in bo bhcg lepo rastel.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Lilie in blodinka dobrodošle [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

No danes so tudi seste od G. ugotovile napako in me same poklicale, tak da imam   prvi pregled 7.4. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image],
sem upala, da mi bodo dale kak hitrejši termin.

Meni so pa skoraj vsi znaki izginili, počutim se super, polna energije, le jest moram vsake 2 uri in prsi me še malo bolijo. Upam, da to ne pomeni nič slabega.





Tory78 -> RE: novembrke 2010 (3.3.2010 17:02:55)

Vidim, da boste kr obdržale novičko do prvega pregleda in NHS,
saj midva sva tudi povedla samo trem bljižnjim osebam, katerim bi tudi povedala, če bi slučajno šlo kaj narobe.

Ampak že vidim, kak se mi bo vleklo do prvega pregleda, bo pač treba počakat.

aja za seznam še to - sem iz  štajerske




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.3.2010 17:13:25)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




malajka84 -> RE: novembrke 2010 (3.3.2010 18:58:02)

zdravo punce! mislim, da se vam bom kar pridružla, danes nardila test in..kokr punce pravjo, k so album pogledale je ta črtica črtica!:)

No upam, samo da ne prehitevam in da pri tem ostane, ker sem test delala 2 dni pred nepričakovano M.

Znakov nimam...mam ves čas občutek da se bo ulilo, vsake tolko me mal boli spodaj, ma k da je M na poti, sam tko je že par dni. No lulam velikrat...sam to  tk no kaj ap vem..:)

NA seznam se še nebi dala...čez kak dan...da se prepričam, pa da po 14.krogih konćno dopovem sama sebi da je črtica!!!!:):):)




daya -> RE: novembrke 2010 (3.3.2010 19:44:09)

Živjo!

Čestitke bostina, črtica definitvno je, jaz sem imela skoraj enako, sem pa delala 4 dni pred pričakovano M in to že tretjič, vedno je bila rahla črtica in vedno je bila potem nosečnost. TAko da se kar navadi na misel da si [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

Lahko noč grem tamali dat spat, pa bom najbrž kar z njima zaspala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Imam pa danes tako napihnjen trebuh kot bi bila že 4 mesece noseča ne pa 4 tedne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]


Daya




sarcy21 -> RE: novembrke 2010 (3.3.2010 19:59:45)

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

big mamma tudi od mene en velik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Kaj je to BHCG? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]



BHCG je nosečniški hormon. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  Na ta hormon reagirajo urinski testi, najbolje pa je, če ga spremljaš z krvnimi testi. Za potrditev nosečnosti ga je dovolj 40 (ne poznam enote). Se pa iz dneva v dan podvaja, torej maš ga lahko en dan 800, drugi dan pa 1600 (približno). Vsaj v začetnih tednih se podvaja, ne vem kako je pozneje. Vsekakor pa ne sme padati.

To je moja nestrokovna razlaga. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]


Se oproščam ker uletaval se mi zdi da sem zdaj že ornk strokonjavk za beta hcg in tukaj je ena napaka beta hcg se podvaja na dva dni ne iz dneva v dan če je danes 150 mora biti čez 2 dni okoli 300 potem čez dva dni 600 in tako naprej vendar čez dva dni no kasneje se potem to spremeni ker se več ne podvaja ampak malo raste potem pa je konstanten in proti koncu nosečnosti pada

Aja pa še to izvrednosti in se da kar nekaj stvari razbrati vendar če hočeš kaj več vedeti kot le to da si noseča moraš čez dva dni spet kri dat in potem vidiš če se lepo podvaja super če preveč hitro narašča je lahko večplodna nosečnost če je previsok je lahko mola če pa začne padati oz. premalo narašča pa je lahko ss




lottyka -> RE: novembrke 2010 (3.3.2010 20:05:14)

big mamma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] bom držala pesti, da bo vse vredu.

Koga vidim tukaj. BOSTINA [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] definitivno je to črtica, tko da nič skrbet. Ponovi čez dva do tri dni boš videla da bo še močnejša.

Dobrodošle tudi ostale nove [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].

No pri meni nič novega, razen da me hlače tiščijo sem prav jezna ker sem se kot kaže med bolniško zredila in to kar konkretno. sem šele danes kupla baterije za vago, ki mi je crknila kakšen mesec nazaj in jutri zjutraj se stehtam, pa da me kap pol takoj zjutraj. Sem premišljevala kako bo lepo ko bomo ravno čez poletje s trebuhom, ko bomo lahko oblekce nosile pa ponosno trebuh razkazovale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], zdej pa če se bom razvlekla kod sod ne bo nič od tega, me bo sram noge pokazat, sploh ker imam že nekaj podlage. Bo treba mal migat začet nazaj, na kakšen daljši sprehod. Kaj več se ne upam zdele. Kako pa kaj ve, a nadaljujete miganje kot prej a ste kaj omejile? Prej sem hodila na fitnes ampak pomoje ni ravno pametno da grem nazaj tko da bom začela z daljšimi malo hitrejšimi sprehodi in pa s sobnim kolesom, počasi in premišljeno. Se ne dam, če že moram večkrat jest da želodca ne vržem v WC bomo pa z miganjem probali kaj omiliti tole vzhajanje.  Pa sej če zmanjšam za ene 15 minut pa dam ene 2-3 stopnje manj kot ponavadi, pa pomoje tud ne more škodit. Viroza je mimo, izgovori so se končal, da čakam da bom imela spet energijo nazaj pa lahko vmes že rodim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], tko da grem na kolo za ene 40 minut. Pol pa samo še vodoravno ker komaj še gledam.

No evo pa sem spet roman napisala. Ma vas skoz berem čez dan, mal poškilim v službi, ampak kaj napisat pa že nimam časa. Potem pa tkole zvečer mal dušo izlijem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Če se keri ne da brat pa naj me preskoči.




Renesme** -> RE: novembrke 2010 (4.3.2010 7:55:02)

jutro- evo še mal pa letim delat:(

kaj novega....vbistvu nič fajnega, v torek sem se tudi jaz zbudila z izcedkom, šla do G., mi je dala dabroston, čeprav je rekla da ponavadi ga tako kmalu ne daje, da je verjetno vgnezditvena krvavitev......na UZ se je tako videla samo zadebeljena stena maternice, sicer kaj drugega za dobre 4t niti ni za pričakovat, zdaj pa čimveč počivat- ja valda..., nič težkega dvigovat-aha, nič sexa- no to bo šlo[sm=smiley36.gif], nič telovadbe- no sej že prej nisem neki ful migala....dala sem tudi kri za betaHCG, danes pokličem pa da vidimo kaj je.

Se mi je pa špikanje umirilo, no vsake toliko je še malo, ampak mi je včeraj postalo slabo, zdaj pa ne vem a je to znak[sm=nosecka.gif] ali posledica Elevita in Dabrostona, je pa tak občutek kot 1. in tega se nič ne veselim, ker prvič mi je bilo tja do 15t slabo cele dneve, bruhala pa nisem[sm=zmeden.gif]- sploh nikoli, no lažem, enkrat v 9 mesecu sem avto pobruhala[sm=smiley13.gif], edina dobra stvar je bila, da mi je bilo slabo po kislem in sladkem, tako da se do 20t nisem nič zredila[sm=bravo.gif], no zdaj sem tako že na +3kg podlage, pa še jem skoz....


no šibam zdej




phelps -> RE: novembrke 2010 (4.3.2010 8:03:23)

Dobro jutro pupe!

Pa sem prva danes [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Bostina, super, jutri te pričakujemo z novim pluskom, med novembrkami2010 debatorsko nastrojeno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Lottyka, mene osebno nič ne moti tvoja pisarija, tudi tista, ki se ne tiče nosečnosti same. Saj zato smo tukaj, da malo debatiramo, tudi o postranskih stvareh. Življenje teče dalje, večina od nas bo tja do oktobra verjetno še hodila v službo. Nasprotno, tudi take stvari so zanimive (kaj počnemo v življenju, ipd). Vsaj meni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Povej še, kako narediš tisto krompirjevo solato z jajci, ki jo tolikokrat omeniš? Meni se je apetit sicer malo zmanjšal (sem celo zgubila 1.5 kg), sicer sem pri "srednji postavi".

Big mamma, kaj novega? Mislimo nate!

Punce, bodite dobro na ta zasnežen dan, mene je malo presenetil tale sneg. Sicer imam rada zimo, ampak sedaj bi pa res že pristajala pomlad [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Pri meni vse po starem, počutim se dobro, bruham še ne. Znaki so tako kot ponavadi, vse skupaj pa tudi pri meni pojenja oz. mislim, da sem se bolj privadila nanje kot kaj drugega (jih ne opazim več, razen, če kak vonj še posebej zmoti moj nos - počutim se kot sledni pes [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]).

Aja, še za seznam, sem z Dolenjske.




phelps -> RE: novembrke 2010 (4.3.2010 8:08:21)

Aja še glede gibanja. Jaz sem do sedaj hodila na klasično aerobiko, jo bom pa zamenjala za aerobiko, ki je prilagojena nosečnicam (upam, da ni prezgodaj).

Med vikendi poizkušam biti veliko na svežem zraku, hoja, smučanje, ipd. Smučanje je precej nevarno (lahko še tako paziš, pa se kdo zaleti v tebe), zato mi je kar ok, da je konec zime. Itak bo kmalu summer time in čas za plavanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Isabellabina -> RE: novembrke 2010 (4.3.2010 9:17:39)

Dobro jutro

Renesme**-upam ,da bo vse ok pri tebi.Je pa pri tebi več upanja,ker je vsaj stena sluznice odebeljena,pri meni pa je tanka in imam vsak dan manj upanja,da bo vse ok,ker še vedno krvavim,sicer je kri črnikasta in je ni veliko ,ampak...ma ne vem mislim ,da res ni več nič noter.Me pa danes v križu matra in v jajčnikih.Sicer pa punce HVALA ,ker me berete,se tako nekako potolažim oz.izlijem ven iz sebe,ker me hudo matra,in možeka nočem obremenjevati,ko sem se pa tako veselila dojenčka.

Bostina---[sm=bravo.gif]čestitke

Sneg!!!pri nas ga ni nič in upam,da tako tudi ostane




Isabellabina -> RE: novembrke 2010 (4.3.2010 9:21:51)

Mislim,tale VGNEZDITVENA krvavitev,no tud meni je nekaj govorila o tem G,samo mi kar nekaj ni jasno,ker vgnezditvena ne more bit tako pozno že v času ,ko bi morala prit menstra,kaj ni ta krvavitev ene 6-12 dni po O,al se res ne spoznam ,ker jaz je nikoli nisem imela.




aleunam -> RE: novembrke 2010 (4.3.2010 9:49:56)

IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

Se oproščam ker uletaval se mi zdi da sem zdaj že ornk strokonjavk za beta hcg in tukaj je ena napaka...


Hvala, da si me popravila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] Sem daleč od te "stroke", napisala sem to, kar mi je omenila G. Sedaj mi je tudi jasno, da sem lani pred IMN imela en dan BHCG 800, čez dva dni pa 1400 (približno). Kako pa napreduje BHCG v poznejši nosečnosti, pa se mi ni niti sanjalo. Torej, hvala za informacije, vsaka je dobrodošla. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Pri nas pa danes sneg+dež, malo verjetno, da bi se kaj obdržalo. Pa saj je tako tudi prav. Mam sicer rada zimo in sneg, ampak zdaj bi raje zelene listke na drevesih, pa prijetno topel sonček... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

BOSTINA, ja čestitke!!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Definitivno je črtica in to precej močna, glede na to, da je dva dni pred (ne)pričakovano [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

Zdaj pa gremo delat naprej (čeprav se mi ne da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]).




Anonimen -> RE: novembrke 2010 (4.3.2010 12:11:40)




[image]http://img33.glitterfy.com/10058/glitterfy0024713T538D31.gif[/image]


NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE



[image]http://img30.glitterfy.com/10058/glitterfy0063102352D32.gif[/image]








1.11.10-- aleunam            25      2[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]    0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]             19.3.10  Prlekija
            -- lottyka               31      1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]    0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]             30.3.10
            --strippy                27      1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]    0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]             23.3.10  Ljubljana

2.11.10 --
lillie                    27      
2[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]    1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]             ?            Štajerska
             --blondinka          21      
1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]     0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]            17.3.10



4.11.10 --
Tory78              32      1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]
    0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]            5.4.10      Štajerska

5.11.10 --
 Renesme**     28      2[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]
    1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]            6.4.10

6.11.10 --
daya                 31      3
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]     2[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]            18.3.10
             --phelps               29      1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]     0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]            15.3.10
7.11.10
8.11.10
9.11.10
10.11.10
11.11.10
12.11.10
13.11.10
14.11.10
15.11.10
16.11.10
17.11.10
18.11.10
19.11.10
20.11.10
21.11.10
22.11.10
23.11.10
24.11.10
25.11.10
26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
 
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE





Anonimen -> RE: novembrke 2010 (4.3.2010 12:12:48)


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen




[image]http://img33.glitterfy.com/10058/glitterfy0024713T538D31.gif[/image]


NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE



[image]http://img30.glitterfy.com/10058/glitterfy0063102352D32.gif[/image]








1.11.10-- aleunam            25      2[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]    0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]             19.3.10  Prlekija
            -- lottyka               31      1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]    0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]             30.3.10
            --strippy                27      1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]    0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]             23.3.10  Ljubljana

2.11.10 --
lillie                    27      
2[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]    1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]             ?            Štajerska
             --blondinka          21      
1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]     0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]            17.3.10
3.11.10-


4.11.10 --
Tory78              32      1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]
    0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]            5.4.10      Štajerska

5.11.10 --
 Renesme**     28      2[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]
    1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]            6.4.10

6.11.10 --
daya                 31      3
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]     2[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]            18.3.10
             --phelps               29      1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]     0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]            15.3.10
7.11.10
8.11.10
9.11.10
10.11.10
11.11.10
12.11.10
13.11.10
14.11.10
15.11.10
16.11.10
17.11.10
18.11.10
19.11.10
20.11.10
21.11.10
22.11.10
23.11.10
24.11.10
25.11.10
26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
 
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE






Isabellabina -> RE: novembrke 2010 (4.3.2010 12:17:40)

Zdravo punce,pismo mi nekaj nagaja ,da bi posodobila seznam,pa mi kar vrže ven anonimna,pa neke črke...naj ena popravi Prosim.






aleunam -> RE: novembrke 2010 (4.3.2010 13:27:03)

Kaj si želela popraviti ali dodati? Dam vse skup na sredino?




Isabellabina -> RE: novembrke 2010 (4.3.2010 14:04:08)

Daj poskusi ti popraviti,meni še vedno kaže tako kot prej.
Nick blodinke popravi,phelps dodaj Dolenjska,Tory 7.4 .10

tanks




luan -> RE: novembrke 2010 (4.3.2010 14:38:25)


IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Dan

No pa sem tudi jaz prišla k vam ,prej kot anonimna bm.

Med vami bom verjetno kot veteranka,saj pričakujem 6 otročka.
Upam ,da bo z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]vse vredu ,saj sem že takoj v samem štartu krvavela,sicer en dan malo bolj,naslednji dan pa je bil le še občasni izcedek,sicer sem že tudi v prejšnjih nosečnostih imela takšne probleme,pa je bilo vse ok.

Počutje je malce slabo,vrti se mi,hrana mi ne paše,ampak vse to je treba vzeti v zakup,saj potem dobiš za nagrado nekaj neprecenljivega in je vsa slabost in vse težave pozabljene v trenutku.

No toliko za sedaj.

Za seznamček pa nisem prava oseba,sem poskusila pa mi nekaj ne gre.


Ooooo čestitam.Upam, da se ti bo izšlo po pričakovanjih.No, jaz sem bila novembrka 2009 in sem kar malo nostalgična ratala, ko sem videla naslov novembrke 2010.

Čestitam in želim vse lepo pa tudi ostalim novembrkam in držim pesti do konca ko boste vse v rokah držale svoje štručke.

LP




malajka84 -> RE: novembrke 2010 (4.3.2010 15:36:34)

sem se odločla, da se vam tudi uradno pridružim, če vse, ki ste pogledale testek pravte da je to to, pol pa že je:) čeprav mi še ni čisto jasno:)

No podatki za seznam..1.nosečnost, starost 25, kraj:kr naj bo Zasavje,datum poroda mi pa zračuna 12.november, tak da letos dobim darilo za roj.dan, ki ga mam 10.novembra:)




Renesme** -> RE: novembrke 2010 (4.3.2010 16:07:30)

BOSTINA- sem videla tudi jaz slikico, definitivno si noseča, pa sploh če ti je še pred 1. datumom pokazal, meni je tudi na tem testu pokazal ful švoh, da sem mogla ful na svetlobi gledat[sm=jezicek.gif], pol CB v pon. je bil pa lep plusek, še preden je sploh do druge črtice prišlo.

Big mama- kako kaže, je kaj boljše? Jaz sem imela tak rjavkast izcedek, je pa res možno da je bila ta vgnezditvena krvavitev, ker jaz imam po mojih izračunih bolj pozno O (razen če tisti ovulacijski testiči narobe kažejo[sm=zmeden.gif])

Pri meni se je stanje trenutno umirilo, betaHCG kaže nosečnost, ni mi pa treba še 1x krvi dajat, ker če bo kaj narobe se moram tako pridet pokazat, drugače pa ko bo 1. pregled. Tako da držite pesti da bo vse OK, moram se pa še vseeno čuvat, no sej se moramo vse.

No zdaj k je bla taka štala vesta za [sm=nosecka.gif] še mami in babi, pa sem premišljevala, da tudi če bi imela splav, bi onidve tako vedeli za to, tako da je vseeno, mi je pa fino ker se mi ni treba skrivat.
No razen tamala me vsak 2 dan vpraša če imam dojenčka že v trebuščku, to je pa že kar malo nadležno, je v vrtcu že 2x (pa še nisem bila[sm=nosecka.gif]) to razlagala[sm=smiley36.gif]





Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>