ajne1 -> RE: novembrke 2010 (22.5.2010 18:53:24)
|
hojla, me veseli, da sem spodbudila želje po razvajanju... marimax, meni to tako dobro dene, da si kar privoščim in me veseli, da sem te spodbubila, da si se tudi ti naročila... me pa jasno vsakič še za kako foro nafarbajo (včeraj sem si kupila eno kremico, ki je bila takoooooo draga - vsaj za moje pojme), da so ti obiski ponavadi tudi pregrešno dragi. včerajšnji je bil prav ekstremen. ampak... vsaj tiste tri urce so čisto moje... danes sem bolj švoh, nič kaj posebno energije ni v meni, soncchhek tudi jaz sem danes med umivanjem zob skoraj bruhala (po ene dveh tednih pavze), ampak mi je nekak uspelo zadržat vsebino zajtrka v sebi. glede otrdevanja trebuha pa imam s tem tudi izkušnje iz prve nosečnosti. mi je otrdeval tam od 17-18 tedna dalje in ni bilo nobene panike. magnesol sem sicer pila, ampak kake velike koristi ni bilo. jaz sem to čutila kot bi imela svinčeno kepo v trebuhu in bilo mi je zelo neprijetno, ampak ne boleče. sicer pa imam v tej nosečnosti nenormalen apetit. še dobro da sem na začetku nekaj tega ven zmetala med bruhanjem, ker bi drugače verjetno imela že krepak pribitek na kilaži. predvsem mi paše sadje in pire krompir (ta mi je tudi že v prejšnjih dveh). pa sladkarije, grooooza... ima še katera kakšne take napade. meni se zdi, da cele dneve samo jem in ko zvečer seštejem, me je kar groza, kaj vse sem pojedla... pa vsi ti pikniki...ojojojoj... čau...
|
|
|
|