Zdrogirana! (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


tajtaja -> Zdrogirana! (26.2.2010 14:39:29)

Punce moje drage, kak sem jaz danes trpela - poleg petih otrok, ki sem jih spravljala na svet, poleg tega, da mi zdravje zelo zelo nagaja...to ni nič v primerjavi z bolečino, ki sem je bila deležna danes.
En hudičev zob mi v glavnem nagaja že par let, in je zdravljen, pa spet boli in tako...In ko je že prešlo vse normalne meje, sva se z zobozdravnico odločili, da je dosti tega in da mora danes ven!!!
Ker sem mela gangreno, verjetno zaradi tega prva injekcija ni prijela, druga je. Potem mi je ostala korenina v dlesni in je drezala tako dolgo, da jo je hvala bogu dobila ven. Res vsa jpohvala moji zobozdravnici, ker bi me drugače čakal še en kirurški poseg[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].
Čutila nisem nič, ampak po eni uri mi je injekcija pustila in take bolečine še nisem doživela..po dveh naklofenih pa še neki tableti sem klicala svojega zdravnika, kaj mi lahko močnejšega napiše, ker bom znorela. IN mi je dal neko mešanico tramal-paracetamol (se mi ne da iti gledat, kak se jim reče) in vam povem...ej punce, meni je tak lepo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Zgleda da me je zadelo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Zdaj vsaj vem, zakaj se eni drogirajo...občutek je ...saj ne vem povedat...v glavnem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Upam, da mi na stara leta to ne bo postalo preveč všeč.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Najaa -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 14:44:29)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Klemy82 -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 14:44:31)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ojoj, situacije ti nič ne zavidam...ampak no, uživaj dokler traja tale tvoj balonček.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




tajtaja -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 15:01:11)

MOram pazit kaj delam. Sem šla na neko spletno trgovino, pa me je hčerka hecala, da nisem najbolj prištevna v tem trenutku in bom še kako bedarijo naročila! Ja, saj ma prav, grem raje v posteljo.
Samo sem tak naspidirana, da bi kar letela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]!"




TomTaylor -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 16:09:39)

ja, je mene zelo podobno doletelo pred leti, vzela sem Tramal...bolečina je bila potem še vedno prisotna, ampak jz sem bila tako počena, da se mi je gladko fučkalo za bolečine...Pa zjutraj se me je še tolk držalo, da sem komaj iz pojstle vstala, oz. nisem, po neuspelem poskusu vstajanja, sem ostala v pojstli do kosila...no, ampak, jz se še od Lekadola lahk nalezem..




špelin@ -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 16:14:34)

Imaš še srečo - jaz sem po Tramalu kozlala kot vidra [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] Mene takole zadane Imigran [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




kaya2007 -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 16:27:38)

joj mene je pa tramal zadel čisto v negativnem smislu [sm=smiley13.gif] bolečina sploh ni popustila, slabo mi je bilo pa zapop. in samo ležala sem lahko, groza-nikoli več!




muška -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 16:30:30)

jaz sem se zadela s ketonalom, tudi zaradi zobobola. Sem jih žrla na eno uro, kak mi je bilo lepo tiste 3 dni. Zadeta sem bila,dobesedno. Šefica pa me je samo zaskrbljeno gledala.




Anonimen -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 16:44:51)

jao ste face![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




tajtaja -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 17:28:06)

Vedno bolj mi gre na bruhanje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley5.gif[/image]. Učinek tablet, a ne?




TomTaylor -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 17:36:44)

IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja

Vedno bolj mi gre na bruhanje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley5.gif[/image] . Učinek tablet, a ne?


ne, a si mogoče kaj čudnega pojedla?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]



[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] tableti so najbrž...pa sori k se smejem, tebi pa ni do smeha...




Anonimen -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 17:39:32)

ampak meni je tud smesna....
ko je pa tako nazorno opisala situacijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]



sorči tajtaja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 17:41:00)

aja, drgac pa:


"jaz sem po Tramalu kozlala kot vidra"





by spelin@




ZARA -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 17:46:28)

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
 Mene takole zadane Imigran [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
V katero dimenzijo si pa imigrirala potem?




ZARA -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 17:49:00)

Tajtaja, da ne boš zdaj non stop pri zobarju visela, mater.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




špelin@ -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 18:24:35)

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
 Mene takole zadane Imigran [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
V katero dimenzijo si pa imigrirala potem?

Ne sprašuj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




ZARA -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 18:26:20)

Upam, da vsaj v četrto. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Anonimen -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 18:27:52)

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Upam, da vsaj v četrto. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

uhjoj




tasa_m -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 19:08:53)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Vijoličarka -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 20:30:45)

Reva uboga. Meni so tudi enega takega problematičnega izpulili. Ampak zravnica mi je dala kar ibobrufene za sabo, ter mi naročila, naj izpiram z žajbljevim čajem. In prav tako je bilo pozimi, zato mi je naročila, naj se zavarujem s šalom, naj ne odpiram ust na mrazu in to je še podkrepila starejša sodelavka - njo baje bolijo zobje, ki jih sploh nima, ker si je 'prehladila čeljust'.

V glavnem, spomnim se teh bolečin, pa dolgo nisem hotela vzeti tablete, z ifobrufenom je šlo malce lažlje. Spala sem, kolikor sem sploh spala, sede.

Saj bo minilo. Še vsi smo preživeli. Ti samo pazi, da si čeljusti ne prehladiš. Mene ne briga ali je to vraža ali ne, ampak mojo sodelavko je kar naprej trglo po teh 'izpuljencih', mene, ki sem pazila, pa nikoli. Prav nič.

In ne glede, kako grd in razmrcvarjen krater imaš, verjemi, čisto lepo se bo zacelilo, samo nekaj časa bo trajalo.

Če ti tramal drži - potem raje pojdi spat in se spočij. Ker ko bo popustil, bo spet svinjsko bolelo.




tajtaja -> RE: Zdrogirana! (26.2.2010 21:22:04)

Zdaj grem po drugo dozo pa spat. Slabost mi je popustila, samo vrag je, da glih nekaj ne morem jesti.
Ampak kakor koli je tale tramal močan, me pa roka oz. vneti živec, zaradi katerega že cel teden hodim na injekcije, ne neha boleti. Ne boli me sicer tako svinjsko kot sicer, ampak še zmeraj boli.
Oj, ka sem jaz za enega invalida. Vse drek se spravi name, in pri vsakem je prisotna kakšna injekcija, teh pa se blazno bojim in se prešvicam že po poti do zdravnika.

ZObozdravnica ve za moje težave z hrbtenico in me je medtem, ko mi je dajala injekcijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] spraševala, če se ne bi odločila za akupunkturo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], ker full pomaga. Ja, samo še te igle rabim, pa bom končala na psihiatriji.
Res drži, da ko ma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] mlade, jih ma več. Res se je name spravilo vse, kar je možno. Da bi že enkrat bilo konec tega...ne mislim, da bi bila hin, ampak da bi me nehalo vsepoprek boleti.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Lahko noč.




staši -> RE: Zdrogirana! (27.2.2010 11:06:50)

Ej ,ob teh tvojih bolečinah se spomnem na moj isti primer ....bolečine ...neznosne ...tramal ...vsa sem bila v zvezdicah ...,pa še moja mama mi je vedno govorila ko me je zob bolel "boš vidla ko boš enkrat rodila boš raje šla še enkrat rodit kot da te en zob boli ...ker porod mine v nekaj urah in pozabiš bolečino ,ko pa zob boli ne neha bolet ...!!!"




Stran: [1]