Čebel@ -> RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 (22.3.2010 7:05:50)
|
baki.....dobto jutro[sm=smiley1.gif] urša.....super da ste celo nedeljo uživali,kjub temu da niste bili zunaj[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]......pri nas je bilo tudi full oblačno in vetrovno,tko da smo bili kar notri[sm=smiley13.gif]....je pa moj rekel dopoldan če bi se šli po kosilu kopat v atlantis,pa jza full ja itak,gremo,pa se spomnim da imam [sm=hudicek1.gif],tko da ni bilo nič[sm=smiley36.gif].......super da je Žigcu padla vročina[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tanci......super za uživanje v šopingu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sjmm.....o šit a starši so bili doma,otroci pa pijani?[sm=zmeden.gif][sm=smiley21.gif].......veš to je zdej drugačna mladina kot je bila včasih-jaz se 1. se napila za 18. RD,moja sestra je pa druga zgodba(pa je mlajša skoraj 3 leta)[sm=smiley13.gif] salt.......kakšo predstavo ste to imeli?......upam da je mala vseeno prespala nočko[sm=smiley1.gif] katjuša......Beni je spet fantek[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].....kaj pa je Florči ves rdeč po rokici?
|
|
|
|