MIHAILO -> RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 (6.4.2010 14:19:59)
|
Ojla punce...MIdva se navozickala zdaj pa aja... CEBEL tudi jaz mu vecinoma dam mleko sam ne zaspi vedno nazaj ze en teden je tko...je imel pa obdobje -ob 20h spat ob 4h mleko ob 8h vstal to je blo super ...zdaj pa al zobeki ali pa vroce...mogoce ja,ker je itak skoz odkrit se takoj odkrije ,ko ga pokrijem...v sobi je zaprt radiator,obleceno ima pidjamo[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Katjusa tukaj nimam te variante v najinem stanovanju pa bo imel svojo sobo in bo tam spal ,sam ne vem kako bo to zgledalo,ker ,ko se zbudi vstane in joka dokler jaz ne pridem ,ce hocem da zaspi ga morm na rokah uspavat ali pa k nama dat...ker ne moreva vec po rokah ga nosit gadavak seb ,dokler Mihailo zaspi zaspiva se midva in nato se zbudimo mal kasnej i ga prestavim...A Benjamin tudi vstane?? AJVY tudi jaz ne vem,sam vem ,da bom pri drugem otroku bolj "STROGA"glede tega spanja in si boom malo prej prebrala knjigo 2SPI DETE" ,ker pri Mihailu sem jo prepozno...Je pa ta otrok ze od rojstva nekaj iskal predno zaspi,najprej je glavo tisal v vozicek,posteljico da sem gledala ce lahko diha,nato nekaj cez glavo in nato roke...Moja mami pravi da naju je obe z sestro samo dala v posteljico in smo spale in da smo se taksne rodile ,da ni ona nic se trudila za to in da je Mihailo pac tako rojen glede tega ...jaz se pa nisem trudila z uno metodo ko ga pustis jokati itd...zdaj pa mislim da je prepozno ,ker itak stoji in joka kako bo zaspal...Ampak bo ze,enkrat bo se tolazim...
|
|
|
|