črticaa -> RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 (17.3.2010 17:12:52)
|
pozdravljene evo pri nas nekaj dogaja,.... danes smo bili na dermatološki, ker me je zdravnica končno začela resno jemat,... dominik ima že od rojstva ful problemov s kožo in je skos govorila da bo to pri 1 letu minilo,..no sedaj sm pa dobila napotnico NUJNO in smo šliiiiiii,... uradno ni še nič, ampak sumijo alergije,..imamo prepoved jabolka, ker je menda zelo alergen,... sicer mi je ful čudno zakaj pa potem začnejo otroci tako kmalu jest??? ampak nima veze, končno9 premik in napredek,... dobili smo kremo in še eno kremo pa sirup [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sicer so mu pa vzele kri [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] dominik se je dru kot žival (ker je bil že ful zaspan), naju so kuj vn napodili in sva samo poslušala,..joj je blo hudo, moj je že kr noru pa pizdu se je k hudič[sm=smiley1.gif] no sedaj čakam na izvide,........ tok dela sem imela s temi zdravniki da mi še ni uspelo odnesti vpisnice v v rtec[sm=jezicek.gif] sicer pa menjam delo in sem na srečo takoj dobila ankete,... na odgovor za še ene čakam ,.. tako da obstaja možnost da bom nasledni teden skos v <LJ,........ evo dominik me že preganja,..lepo se imejte in bodite zdravi,.. aja a kolaž že je,..katjuša ga lahko na mail dobim ker kle mi ne uspe vse pregledati,..hvala
|
|
|
|