sazi -> RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 (18.3.2010 14:03:53)
|
Se naju z Zarjo še katera spomni? Včeraj je imela Zarja sistematski, čeprav je stara že skoraj 3 tedne čez 1 eno leto. Ima 9270g, 76 cm, 10 zob, shodila je malo pred 1. rojstnim dnem, kaže na stvari in zraven vzklika TO! in po celi hiši kliče brata EU (Lev), obožuje vse, kar je čokoladnega (ima po mamici) in se kar v nizki štart pripravi, ko kdo odpre omaro s sladkarijami. POtem čisto resna sedi v svojem stolčku in počasi mlaska mikro koščke od svojega koščka čokolade. Je v vrtcu, je bila žal že 2x bolna, tako da se še ni čisto privadila - ravno včeraj je bil kar šok zanjo, ko je bila spet dobrih 10 dni doma. Spanje pri nas je znanstvena fantastika. Zarja spi zelo malo in ob čudnih urah. Zaspi med 20. in 21. uro, potem večkrat malo pojokca in jo grem potolažit, in spi do 3h ali do 5ih, potem je pa 2 uri budna in na koncu zaspi še tam do pol osmih enkrat. V povprečju tako na noč spi 9 ur ali manj, čez dan pa nikoli več kot 2 uri - že to je redkost, včeraj npr. je spala vsega 2x po 15 minut. Sem mislila, da bo pa vsaj ponoči spala - ja, do 4ih, pa je bila pudna do pol sedmih in potem oddremala še eno uro. Meni se pa rola od neprespanosti. Vaši debati ne sledim. Me pa zanima, če se še kdaj kje dobite?
|
|
|
|