zavarovanje za potres (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


zp -> zavarovanje za potres (3.3.2010 8:54:19)

Zaradi hipotekarnega kredita moramo nepremičnino premoženjsko zavarovat... strinjamo se s plačilom nekega osnovnega zavarovanja in dodatno-zaradi izkušenj[sm=smiley19.gif]-za razbitje stekel, izlitje vode in udara strele v gospodinjske aparate, z možem pa se ne strinjava o dodatnem zavarovanju za primer potresa..

Kako imate pri vas to urejeno? tudi za primer potresa?

Hvala in lep dan, zp




Felicita -> RE: zavarovanje za potres (3.3.2010 9:05:04)

mi smo ga ravno podaljšali, mamo tut potres, požar pa še neko odgovornost na zemljišču (v smislu če kdo pade na ledu pred bajto al pa da ga pes ugrizne na dvorišču).
drugač je mami razmišljala da bi skinila potres, pa ga ob zdejšnjem tresenju tal letos (še) ni upala.




RoZala -> RE: zavarovanje za potres (3.3.2010 9:15:49)

Ali ni pri hipotekarnem nujno le požarno zavarovanje? Mi imamo dodatno potresno, mislim, da je najdražje od vseh zavarovanj. Za požarno, potresno, izlitje vode in zavarovanje stanov. opreme ter odgovornost damo okrog 350 € na leto.




Naja31 -> RE: zavarovanje za potres (3.3.2010 11:03:30)

Zavarovano imamo za vse živo.

Glede na zdnje dogodke pa mislim, da je potres nujen.




sazi -> RE: zavarovanje za potres (3.3.2010 11:10:09)

Mi imamo tudi zavarovano tudi za potres, pa ne bi odstranila te postavke. Če bi prišlo do potresa in bi hiša kaj razpokala, so to taki stroški sanacije, da se sploh ne more primerjat s premijo. In glede na vse potrese v zadnjem času... naj kar ostane.
, mislim, da je najdražje od vseh zavarovanj.

Še dražje je zavarovanje za primer plazu.




Gina -> RE: zavarovanje za potres (3.3.2010 13:37:14)

Ma saj to ni neka tako strašna cifra no. Plačaš vsak mesec mesečni obrok in pride res malo. Mi imamo vse zavarovano tudi potres, pa brez kredita. Ne vem zakaj ne bi, če je od tega odvisna moja varnost. Živimo na potresno nevarnem območju. A za majčke si bom privoščila, za streho nad glavo pa ne? Niso mi te vrednote čist jasne.




jagoda77 -> RE: zavarovanje za potres (3.3.2010 14:20:38)

hiša je zavarovana za vse... potres, požar, voda, poškodbe take in drugačne, vandalizem, notranja oprema, kraja.... v glavnem vse kar je možno, ker nočem met nikol nobenih problemov niti skrbi ne nič... če damo za avto tolk pa tolk, bomo dal pa še za hišo, k je 1/3 tolk kot za avto [sm=jezicek.gif]




zp -> RE: zavarovanje za potres (3.3.2010 14:32:14)

Hvala vam za vse odgovore![sm=bravo.gif] Sem se vmes pozanimala koliko bi nas prišlo potresno, pa res ni tak hud znesek, tako da bomo še to vključili...

lp




Stran: [1]