|
šivilja -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (12.3.2010 13:41:33)
|
Evo - sem se vrnila iz bojišča. Mi je danes ena druga zobarca samo eno plombo zamenjala. Malo čudno se mu zdi, da me boli pol glave - od lica čez uho in obe čeljusti, samo se je danes tudi on počutil slabo, tako da se ni pretirano zanimal za moje bolečine. Protibolečinske tablete sem dodobra preštudirala ob dveh ponoči, pa nekako je povsod napisan samo lekadol, v skrajni sili za nalgesin. Tramal, Ketonal, Sridon in Zaldiar pa so napisani, kot da se jih ob dojenju ne sme. Trenutno je malo bolje in en lekadol malo omili bolečine, megle pa ne odpravi. Zdaj pač jemljem lekadol na 4 ure, zvečer bom vzela pa dva. Je sestra pazila H. ko sem bila pri zobarju, pa je potem še malo ostala, da sem se lahko vlegla za pol urce. Slava ji! Zdaj pa še dobri dve oz. slabe tri, pa pride oči domov!!!!!!!! Dudi - TW ful menja barve in če imaš v katalogu modro, ni releno da ni zdaj rumeno. Akcije so kakor vem mesečne in veliki pek je bil v akciji od 18.1. za 24,50€ do prodaje zalog (vprašaj, mogoče imajo še kakšnega), so pa te akcije na posebnih listih. Novega kataloga pa še ni, tako da velja še kar tisti jesen-zima.
|
|
|
|