|
šivilja -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (14.3.2010 19:20:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Žal je pri njej Bog dal predolg jezik in premalo ammm zmožnosti razsojanja kaj je dobro rečt in kaj ne. Pa razumela bi jo, če ne bi imela njena druga snaha 85-90 kg in 160 cm, meni pa sere zaradi 76kg na 170 cm višine. Pa da ne bo pomore, tudi moja taščica ni ravno med suhicami (160cm in 78kg), ampak ona je zase takoooooo suha, da je oh in ah Christiana - kakor je težko, ampak poskusi to čim bolj preslišat. Poskusi se sama dobro počutit v svojem telesu in boš najlepša. Jaz sem dosti komentarjev o teži poslušala kot otrok (od sester) in sem vedno mislila, da sem debela. Ko pa sedaj gledam slike ugotavljam, da sem bila ravno prav. Ker sem odraščala s sliko, da sem predebela, sem se malo zapustila in sem se res zredila. Šele ko sem bila nekaj čez dvajset sem se sprijaznila s svojo podobo, naučila pokazat dobre strani in skrit slabosti in sem se nehala redit. Je pa moja ciljna teća trenutno tam 75kg pri 173cm. Tako da so tvoje mere prav lepe. Nekaj zaloge pa moraš imet, da zdržiš vse te napore, ki jih prestajate. Če bi bila čisto presušena, ti hitreje zmanjka energije. Jaz imam trenutno še vsaj 5 kg preveč, pa se kljub temu ne počutim grde. Zavedam se, da sem na svet spravila tri otroke, da sem možu še privlačna in to mi je dovolj. Kljub temu, da imam sestro, ki ima pri enaki višini kot jaz okrog 50kg - si pa ne jaz ne moj mož ne želiva, da bi bila taka (da ne govorim, da sploh ne bi mogla biti, saj imam popolnoma drugačno konstitucijo). Skratka, poskusi preslišat zlobne jezike in začni uživat kot lepa mamica in žena.
|
|
|
|