|
VHM -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (15.3.2010 21:40:17)
|
Živjo! Najprej vas sploh nisem več našla, potem sem pa ugotovila, da bi moral biti kje 11. del, ki ga ni... No, in ko sem končno ugotovila, da smo spet na deset_em delu, sem se odločila, da tegale vsega pa zares ne morem brat. In sem prebrala samo en malo daljši komentar na vsaki strani. Kar pomeni, da vem: 1. da se prav NOBENI ne da nazaj v službo (!!!!) 2. da greste večkrat na eno srečanje TW (karkoli že to je???) 3. da nič ne planirate, da bi se kaj skupaj dobile 4. in da bi se jaz pa z veseljem dobila z vami kaj v ŽIVO... Mi trije smo bili v zadnjem času ene dvakrat na Visu, vmes vse vikende na doooolgih izletih in sprehodih (naša bejba uživa, če lahko hodi ob tem, da poriva voziček...), pa na telovadbi v Lj in na plavanju na Občinah, skratka: pestro. Vmes sem bila tudi jaz na srečanju v podjetju, to je pa to... Katera torej organizira srečanje? In kdaj pridete na sprehod v Barkovlje in potem na pizzo in na dobro kavo? Aja, v nedeljo je v Sežani pomladni tek. Pride katera na 8 km??? Vse vas lepo lepo lepo lepo pozdravljam. VHM.
|
|
|
|