|
petrazg -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (16.3.2010 11:01:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja in_končno mu je uspelo zaspati. vmes mi je uspelo plačati nekaj položnic in še nekaj malenkosti. bi se carjevič samo nosil pa igral z mamico... KatMat, maslenega premaza nisem dala... a bo tičino zdaj odstopala od torte, ne? se mi je zdelo, da sem nekaj pozabila. na kavico bom pa verjetno šla do Mercatorja, če ne bo carjevič imel predolgega spanca (petrazg, povabilo še velja?)_peš, da se malo premigam. z avtom danes ne grem nikamor. petrazg, a pa potni list boste dobili v tako kratkem času? se boste imeli krasno! pa toplo vam bo! zdaj pa hitim pod tuš,... Tudi naš gospodek še panča, potem morava pa še jest... tako, da ni problema. Enkrat po 12 uri bomo tam... Povabilo pa velja, da te ne bom staškala... smotka. Lahko me pa pokličeš, ko boš šla mimo bloka, grem tudi jaz peš... Potni list... sem prioriteto plačala, pa naj bi bil že jutri... Upam!!! Tanja... bom pogledala... ampak itak, da imajo. Se mi zdi ,da bi vedno kaj našla, samo kaj ko mojima dvema nič gor ne gre...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Pa Okaidi ima novo kolekcijo... full lepe stvari...
|
|
|
|