|
majana79 -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (17.3.2010 12:58:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek glede zdravnikov in pediatrov je pa meni tale scena v sloveniji čisto mimo. to, da moram imeti točno določenega zdravnika in pediatra, da moram upoštevati njegov urnik in to da pri nekaterih kljub temu da si naročen čakaš po ure - sory ampak svinjska nategavščina. mene boli K katerega P dobim, ko imam otroka bolanega. Itak je moja P tako malokrat, da so verjetno že vse druge P pregledale otroka. V ZDA je bil tak sistem - sem poklicala v ZD, naročila otroka ( pač takrat ko mi je najbolj ustrezal ), vsakič ga je pregledal drug P in svoje delo itak opravil profesionalno. Da o tem, da je bilo naenkrat v čakalnici le nekaj otrok, niti ne izgubljam besed. Je bilo pa več ambulant, v vsakem je bil en otrok, zdravniki pa so krožili. Ne tako kot pri nas, ko ima zdravnik ambulanto, pa mi krožimo in čakamo ko budale. A mislite da moja P točno pozna moje otroke - kao ? se strinjam našo smo do sedaj videli samo ko je bil na posvetovalnicah, ko sem ga pa peljala bolnega, pa nikoli ni delala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] itak me ma, da bi zamenjala, pa se ne morem odločit... otrok ima karton, v katerem bi po logiki moralo bit napisano popolnoma vse, da lahko katerikoli zdravnik vidi in jasno prebere njegovo anamnezo da čakaš pol ure je pa itak standard, vsaj kadar smo mi bili tam (naročeni seveda)
|
|
|
|