|
šivilja -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (17.3.2010 19:01:44)
|
Pol pa ne vem - ena velika Avent flaška mi hodi viška Ni bilo hudega s pospravljanjem, razen pred četrt ure, ko je po dolgem popoldenvu neuboganja iz strani moje trme He. po nesrečnem spletu okoliščin (ko sem trem otrokom rihtala tri različne večerje, z enim otrokom v naročju)zgrmel na tla steklen krožnik s preostalo polovico kolača (ki ga mimogrede nisem niti probala). Krožnik je šel na prafaktorje, kolač pa je dobil svetlikajoče okraske, zdaj že vse skupaj čaka v kanti na smetarje. Kako naj 4,5 letnega otroka pripravim k uboganju???????? Še dobro da je med pospravljanjem prišel mož domov, da rihta H., ker sem jaz čisto iz sebe. He. se pa na ful dere, No k. pa pridno nekaj igra na FB (madona smo napredni). Skratka to neuboganje je katastrofalno, pa še kolač bom mogla še enkrat pečt. Ma sem tok preč, da mi gre kar na jok. Da ne govorim o tem, da so bile črepinje od predsobe preko kuhinje do dnevne sobe. Vse sem pometla in presesala (danes že tretjič) in upam, da ne bo H. jutri še na kakšno nabasala. Drugače ste pa jedle tale kolač: http://www.nigella.com/recipe/recipe_detail.aspx?rid=205 Kot rečeno, se vam jutri ne bom pridružila, ker pride varuška in moram jaz nekaj narest doma, naslednjič pa z veseljem. Letno karto za ZOO pa že imamo!!!! K.tja sem bila zelo vesela, da sta se nam pridružila.
|
|
|
|