|
šivilja -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (18.3.2010 9:55:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dober juter... No, saj že nekaj časa bedimo, sva bila že pridna danes... Lukec je ok, malo hropi, ampak to se zna vleči še kakšen teden. Mu dava pa pred spanjem ventolin za vsak slučaj in je danes spančak lepo do 7... Hvala za vse pikepoke, so mu pomagale, da je občutno boljš... Danes naju ne bo v Tivoli, moram zlikati goro perila, pospravit stanovanje in malo stvari pokupčkat za na morje. Potem se mi je pa še en kolega napovedal ob 12 na kavo, pa še ena full dobra prijateljca ob 14... nje pa res ne morem prestavit... Pa še po hl moram it... Zvečer pa pridem, če še velja zmenek. Dajte samo povedat kdaj in kje... Mateji in Katarina, sorry ker ste morale poslušat, ampak takole to je... Jaz sem ok. Je prišel potem moj in smo šli v Celje. Porihtali smo stvari, ki smo jih mogli , potem smo se še pri mojih pocrkljali. Sta morala prežulit maladva, ker jih ne bosta videla, ker bomo na morju... Pa posodice s kosilom smo dobili, tako da danes in jutri ne rabim nič kuhat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Dudica... VSE NAJBOLJŠE!!! Pa eno malo dudiko.... Šivilja... tebi se nisem zahvalila za izjemno gostoljubje včeraj. Sem se z veseljem pregrešila... Res kapo dol!!! Lake... še vedno lahko vložiš pritožbo. Do 18. meseca lahko koristiš kadarkoli... Petra - še drugič , z veseljem Supre za L.! Bravo mami - se priležejo taki lončki in malo crkljanja [sm=bravo.gif] Pa da ste opravili [sm=bravo.gif] Čakam varuško, pol se pa vržem na delo.
|
|
|
|