|
amelie -> RE: Aprilčice 2010 - 3.del (9.4.2010 16:20:15)
|
Jaz sem doma - bomo kdaj drugič rodili [sm=smiley36.gif] Zdaj mi je res že smešno ... Pa še otroka mi niso želeli zmerit [sm=smiley13.gif] Pa saj je boljše tako, če ne bi me itak še bolj panika dajala. Plodovnice je dovolj, otrok je v dobrem stanju, popadkov NIČ, na ctg pa sva se z malim dobro pripravila, da je šel skozi. Sem se najprej bolj zgodaj zbudila, da bi se lepo razdivjal in bi bil potem v porodnišnici bolj miren. Aha... Šele na poti v porodnišnico je začel pretegovati svoje nogice in rokice, v čakalnici pa se je začel rave party [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] In sem sedela pol ure zunaj in čakala, da se utrudi, česar nisem dočakala, ampak vseeno mi danes ni bilo treba ponavljat, je bil utrip v redu. [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Majas je zdaj že v porodnišnici, držim pesti, da bo hitro mimo za njo. [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Ela, jaz sem tudi v torek naročena na pregled - ob 10.20. Ti? Mogoče se vidiva oz. če ti ne rodiš, se skoraj ziher vidiva, ker jaz očitno še lep čas ne bom. [sm=smiley1.gif] Si mi pa nardila lušte z McDonaldsom. Midva sva šla po pregledu v kitajsko, pa sem se nekaj šparala, ker sem bila še čisto pregreta od porodnišnice. Meni je tam vedno takoooo vroče... Sem pa spila liter radenske in jabolčnega, nisem se mogla odžejat [sm=smiley36.gif] Čestitke vsem novopečenim mamicam! [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
|
|
|
|