Martinčka -> RE: darilo za krst (30.3.2010 14:53:41)
|
kot botra ne moreš sama odpret računa, boš potrebovala pisno privoljenje staršev otroka... vem ker sem to skušala sama narediti sestrični (ki je dosti mlajša od mene) za rojstni dan... drugače pa so tudi meni ti zlati grami od zlatarne celje všeč in se jih poslužujem za darilo ob rojstvu.. lahko tudi za krst, zakaj pa ne.. sam bom pa vseeno povedala, da sedaj ko sem že odrasla, še vedno ko pogledam v svojo šatuljico vem da mi je zlato verižico kupila ob rojstvu teta in zapestnico starši... res se zdi tisti trenutek ko je otrok še dojenček zlatnina obupno darilo, sam je pa spomin za celo življenje. je pač treba malo vnaprej razmišljati in vzeti npr verižico ki je srednje velikosti da jo lahko potem otrok nosi od 9 leta dalje... jaz sem svojo nosila od 10 let in vse do 20 rojstnega dne... nečakinje ki niso bile krščene pa sva z možem želela da imajo vseeno nekaj za spomin od naju na svoje rojstvo sta prav tako dobili verižico z obeskom ki jo bosta lahko nosili ko malo zrasteta.. res je pa to darilo v trenutku ko ga daješ in je otrok dojenček popolnoma neumno!
|
|
|
|