amazonka3 -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (15.4.2010 23:02:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Amazonka, kaj studiras? Pozitivno psihologijo? Poslovne vede? Kaj? Kje se to studira? Sicer pa je Masha tudi fedevejevka. Pa se kaksna verjetno. Ampak samo jaz se iz tega norca delam, ostale so pa modro tiho. Meni je najbolj kul Tanika, ker medicino studira. Upam, da bos specializirala v plastiki ali pa ortopediji. Rabile bomo nove joske pa kolke [sm=jezicek.gif] Jah, tale tema o maticnih celicah je zakon pri junijcicah. Saj nisem hotela biti nic nesramna, ampak takih informacij pa se ne ... Pazi, zdele si bom pa jez zvezdico nabila, pri 100 postov dobiš eno več[sm=smiley36.gif] odgovor je: Magistrski študij mednarodno poslovanje, zdejle imam pa predmet Pozitivna psihologija za sodobno poslovanje. Je kr interesantn veš. Ja, jaz zdaj na stara leta tut ugotavljam, da sem bla rojena za dohtarja. Sam tak dumbass kot sem, bi šla direkt za kakšnga splošnga. Keš je pa v plastiki - joški, žnabli, ritke (to baje zdej tut deci napenjajo[sm=zmeden.gif]), pa zdej je modern Ivanke porezat, da niso tko raztegnene po porodu....sam res no, no joke[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|