Majuska -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (24.4.2010 21:13:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ... ich bin morto di krepo čist... [sm=smiley36.gif] neboglasnica... hvala, hvala, si bom pa zapomnila za drugič... če bi vedela, bi vso bando k tebi pripeljala namesto, da smo se mastili v Paparotiju... [sm=smiley24.gif] je bilo vreme kar ok, ne prevroče ne premrzlo, folka full, samo smo fullllll uživali... malega ne spravim dol s tobogana drugače kot, da mu pokažem trampolin... misija spraviti malega s trampolina je pa grozljivka... najprej ga itak ne ujamem drugače kot, da še sama splezam gor, potem ga pa še vlečem dol kot najbolj zoprna mama in direktiva v avto, če ne je galama... [sm=smiley36.gif] super, da ste tako uživali [sm=bravo.gif] mi bomo šli jutri, menda bo lepo vreme aja, čisto slučajno sem ugotovila, da je na mercator pika kartico 20% popusta pri vstopnini... če ne bi ena teta pred mano na blagajni mahala z njo ne bi vedela, potem sem jo pa kar vprašala in mi je povedala za popust... sem kar hitro še svojo ven zvlekla [sm=smiley36.gif] uh saj res, dobro da si me spomnila ... mislim, da so imeli tudi lani popust s Piko [sm=jezicek.gif] nič grem pod tuš in vodoravno, ker malček naš kljub temu, da je šel kasneje spat jutri ne bo nič kasneje vstal... [sm=smiley13.gif] se tudi jaz bojim, da bo auf ob 6h, ampak se mi še ne ljubi v posteljo ... z enim učem spremljam American sweethearts, ta film mi je luštkan [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|