Anonimen -> RE: Celjske srečke nosečke (30.8.2010 12:37:35)
|
ah pa veš kaj se je začelo? "oooo a ti si še kar doma?" "oooo a še nisi šla rodit?" mislim... do roka še skoraj 3 tedne pa se vsem čudno zdi, da "še nisem"... tečni so. aja pa včeraj in v soboto sem imela pritisk na 500. smo bili z bratrancem in njegovo dogovorjeni, da prideta popoldne na obisk... in mi2 čakava in čakava in... pa jih ni. in niti ne pokličeta, da ju ne bo. no pa se mi2 včeraj ravno spravljava od doma pa se pripeljeta in totalno užaljeno: "a zdaj pa ko sva prišla pa vi2 greta?!?!?!" nisem mogla biti tiho in sem jima povedala, da ni vljudno, da se napoveta na obisk in potem niti ne pokličeta da ju ne bo, naslednji dan se pa nenapovedano pripeljeta. in da mi2 sva ju čakala cel dan in da za "danes" imava pa pač plane, ki jih ne bova spreminjala. in potem nos do podna, itak. pa v sredo je bil ta bratranec na kavi ravno ko so me popadki mučili in me v petek ob 21h pokliče: "ti, a si ti v bolnici?" sem si mislila... ja super, maš pa res čut za soljudi, da od srede pa do petka nikogar ne vprašaš, če ti je sestrična rodila, če veš, da je mela popadke. aja... pa nista to neka smrkavca, on je krepko čez 40 ona pa "tam nekje"... eto, sem se spihala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|