|
bučkabb -> RE: Celjske srečke nosečke (3.9.2010 8:53:33)
|
sem celjanka in nisem noseča imam pa skoraj 2 leti staro pupo doma in vašo temo velikokrat pokukam awenko se ti morem oglasit glede jajčke, zdaj si še prepričana da bo jajčka skoz v avtu, ampak ko boš dejansko to potrebovala in prakticirala boš videla da ni tako. jaz sem tudi mislila, da bom tako delala, pa niti približno ni bilo tako, sploh ker sem rodila septembra in je zunaj potem že bolj hladno in kako boš otroka iz avta in v avto nosila, boš videla da je bolj preprosto otroka namontirat v jajčko v stanovanju, jo potem pokriješ z dekico in neseš do avta, kjer samo še jajčko pripneš, potem otročki med vožnjo ponavadi zaspijo in ko se ustaviš in greš po opravkih spet kar celo jajčko ven vzameš in neseš otroka kamor je pač potrebno, jaz sem jo prestavljala samo v primeru da sem jo dala v voziček, kjer sem imela mehko prenosno torbo, ne pa možnosti montiranja jajčke, če imaš pa to pa jo itak spet ne rabiš ven jemat. no sej boš videla, kako potem to gre, ampak sprva vsi mislimo, da jajčke ne bomo veliko potrebovali potem se pa iskaže, da je to kar dobro uporabna stvar
|
|
|
|