enček -> RE: Celjske srečke nosečke (22.6.2010 9:35:55)
|
Jutrček, pri nas pa še ni sončka :( Naj na hitro opišem pregled, ker se nisem vmes nič javljala, pa sem obljubila, da bom napisala kako je bilo......enostavno sem spet bolj kot ne počivala, ker mi je bilo tako naročeno na pregledu. Čakala sem seveda 3,5 ure to je še ene 30 min več kot na prejšnjem pregledu.... Drugače pa prav ste imele, dala sem vodo in pa kri iz prsta. Potem pa samo pogovor z ginekologinjo in ko sem povedala, da imam občasno še rjav izcedek, mi je takoj predpisala mirovanje in se med celim pogovorom odločala ali mi naredi ultrazvok ali ne. Jaz sem bila že panična, ker sem upala, da bova vsaj srčka poslušali pa ni nič kazalo na to. No potem se je čisto na koncu le odločila za en hitri ultrazvok, tako da sem videla svojga sončka...malo je pobincal, na hitr smo še srčka poslušali...to pa je bilo vse. Potem mi je zmerila še dolžino mat. ustja in rekla da je OK. Vendar mi zagrozila, da mi še vedno lahko grozi splav :( čeprav sem že 15t danes že (15t 6dni) V začetku noseč. se mi je pojavil hematom in izcedki so še bolj nagajali prve tri mesece. JAZ UPAM LE NA NAJBOLJŠE in SEM RES POZITIVNO NARAVNANA!!!!! Sedaj me je naročila na pregled čez 3 tedne.
|
|
|
|