Arwenko -> RE: Celjske srečke nosečke (30.6.2010 9:51:46)
|
Jutro oziroma že dan. Kako ste kaj? Jaz sem danes skoraj zaspala v službo. Se namreč zjutraj zanašam na mojega možeka, ki je zelo jutranji tip in ponavadi vstaja med 6h in 7h brez ure ali česarkoli drugega. Danes smo pa vsi spali, vključno s pasjo bando kar do 7:55. Pol pa seveda mala panika, ampak mi je nekako uspelo prilezt do 9h v službo. Itak, pa mi je bila po včerajšnjem dnevu prava muka it v službo. So se mi določeni sodelavci ful zamerli o katerih si nisem mislila, da so takšni no oziroma sem do zdaj imela dobro mnenje, ampak kaj češ. Nočem pa preveč detajlov javno, saj veste kako je, nikoli ne veš kdo vohuni kje za teboj. No, kot povod iz tega, sva se pa še ful vdarla s fotrom, ki je tudi direktor in me je sprovociral tak daleč, da sem mu par resnic povedala v oči in več kot očitnozelo zadela v živo, tako da se zdaj praktično ne pogovarjava. Eh, bom že nekako preživela vse skupaj. Drugače pa koooommmaj, res koooommmmaaajjjj čakam na nuhalno jutri ob 17h [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|