nadka30 -> RE: Celjske srečke nosečke (1.7.2010 12:56:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka pozdravčke vsem skupaj... jaz sm si pa dans vzela zjutraj podaljšano jutro, brez slabe vesti sem javila v službo da pridem kasneje, in res .... sem bla pa včeri kar na polno mal panična in živčna, ker sem spet preveč brala in vohljala... v pondelk sem pop. opazla kapljico krvi na izcedku in potem mogoče čisto malo izcedka.. zvečer je blo vse v redu.... včeri me je pa neki špikalo po trebuhu, pa sm bla spet..... izcedka malo.. ampak mikakor ne rjave barve.. in spet prebrala-slučajno da je pač ena dobla nekaj krvi, rjavega izcedka, šla k zdravniku pa konec... ni bilo več čutiti utripa... in panika... sem poklicvala dr. simonitija pa je bil prijazen in miren in mi povedal, da naj se pomirim, v kolikor ni bilo in ni več krvi, rjavega izcedka, večjih težav v trebuhu.. naj odmislim.. zdej ne mislim več na..... naslednji petek imam pa pregled.... sem pa zdej ok... no lačna sem pogosto.... kakšno mnenje o napisanem??? takole ti bom rekla skušaj razmišlat čim bolj pozitivno, ne se obremenjevat in skušaj čim majn brat o tem, probaj počivat, pokliči svoj zdravnico in ji povej kaj je ter bodi kak teden na bolniški oz. vsaj do pregelda da se ne boš živcirala( ali pa vzami par dni dopusta). Doma pa počivaj službo pa pusti na stranskem tiru, nič ni sedaj bolj važno kot ti in tvoj bejbi. Jaz še nisem na malici še čakam da pride možek domov potem pa dam pizzo pečt[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|