Anonimen -> RE: Celjske srečke nosečke (8.7.2010 12:50:27)
|
Mnja, saj sem razmišljala o tem, da karakterja to ne bo spremenilo. Res je, da je še mlad in da tako kot pravim... ponavadi do sosedov potem pa tam obstane ker ga crtljajo... Nočem, da mi hodi okoli psic, čeprav vem, da lahko del nagona tudi po kastraciji ostane; hkrati pa nočem, da imam psa v boxu zaprtega. Ni mi do tega, vem pa, da ga vsako sekundo pa nihče ne more imeti na očeh. In če mu točiš vodo pač ne pričakuješ, da ti bo ravno v tiste 10s ušel no... Pes je navajen hiše in nas okoli sebe in si preprosto ne predstavljam kakšno mučenje mu bo biti v boxu. Vem pa, da bo koneckoncev to edina rešitev, če ga še kdaj piči da uide. Ker ni v nevarnosti samo pes v tistem momentu ampak tudi vozniki, lahko sreča koga, ki se na smrt boji psov in ga hudo prestraši... Pri prejšnjem psu, ki sem ga imela 15let se mi s tem ni bilo treba ukvarjati. Je bil doma nonstop, niti enkrat se ni premaknil iz našega posestva (razen do istih sosedov kot ta, ker pač... so skoraj družina in je to res cca 50m zračne po travniku),... tako da je to zame čisto šok, da takole izgine in da ne veš kje je in če je vse ok z njim. Ah... se bomo pogovorili ko pridem domov kaj bomo storili.
|
|
|
|