lidik -> RE: Celjske srečke nosečke (12.7.2010 10:46:04)
|
ufff T.Z. to pa ti verjemam, da bi ga najraje dala iz kože ja. No v glavnem jaz sem včeraj po poti svojega skoraj iz kože dala zaradi enega otroškega vozička. In sicer meni je ena moja sošolka rekla, da mi lahko posodi par stvari - pa pač prvi moj, da ne, da bova si nič sposjala, ker ne bova imela samo ene bebe in prej kot slej bo potem treba kupit, če bo treba zdaj vrnit. Ok, jaz normalno nos do tal (sej ji še nisem povedala da ne bova vzela - ker še ni 100%), in on meni včeraj pride z idejo veš je reku **** (pač njegov kolega) da nama lahko voziček posodi. In sem bila samo tiho, razjezilo me je pa tako, da bi lahko iz avta ven skočla. Pa vpraša kaj ne boš nič rekla, in jaz samo tisto: NE. No in si je kmalu prišel gor ker je potem izjavil: to pa ni dobro, če boš ti kr tiho, brez komentarja. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley7.gif[/image] Mu bom že dala, ker je pač njegov kolega mu ne upa rečit ne - in ker pač "moški posli". Sem si sama pri sebi mislila, kr naj privleče ta voz domov - otrok niti slučajno ne bo vnjem niti sekunde!!!!!!
|
|
|
|