Arwenko -> RE: Celjske srečke nosečke (15.7.2010 8:56:43)
|
Jutro...jaz sem tudi tak nenaspana grozno ne. Jutri pa moram spet službeno v Lj, madona sem se navozla v zadnjih dveh tednih. Hvala bogu je to vse v potnih stroških in bo upamo konece meseca prišel en lep znesek skupaj. Dajte mi nekaj povedat. Jaz sem si voziček že bolj kot ne zbrala...Bebeconfort High Treck, ustreza vsemu kar sva si z mojim zamislila in pač glede na najin življenjski slog. Zdaj pa nekaj, a mislite, da rabim košaro ali ne? Po forumu so mnenja ful deljena, ampak neke prava argumentacije nisem našla, bolj po sistemu meni se zdi. Po eni strani sem razmišljala, da prve mesece košara ful prav pride tudi kot prenosna posteljica ne ker mi kr precej hodimo naokrog, pa prespimo kdaj pri starših pa tako, pa not zapirali se tudi nebomo januar-marec ko je še kr hladno, že zaradi psov ne, v končni fazi morajo na sprehod oni. Po drugi strani pa to niso neki blazni sprehodi in nekateri pravijo, da se da to kr z lupinico, kar pa tretji spet odsvetujejo, ker naj v lupinici ne bi bil predolgo. Kaj pa vem, kaj torej ve pravite oziroma kaj bote naredile s tole košaro?
|
|
|
|