majch -> RE: Dolenjke, 3,. del (16.4.2010 8:18:11)
|
Jutro[sm=zaspan.gif] Danes greva malo vozičkat po mestu. Je katera za dopoldanski kofe? Vozičkarice iz šmihela in okolice? IZVIRNO SPOROČILO: živka Ena od mamic je omenila tudi tale tabor: http://www.dln-krsko.si/ No, gospa Divjak je pri nas govorila o tem taboru. Baje se imajo otroci fajn, če oni in starši sprejmejo njene precej stroge standarde (bi rekla normalne, ampak šokantne za kake bolj demokratične tipe staršev) Gospa je stare šole in ne popušča mulčkom niti za milimeter in to poskuša prenest tudi na mlade starše, ki preveč radi parlamentiramo, razpravljamo in se pogajamo. Meni je njen način super - priporočam tudi njena predavanja. Princeska, označena knjiga je tako...koristna v določenih nasvetih. Jaz sem jo prebrala, ni mi pa sedla. Lahko kako fintico najdeš v njej, me pa ni prepričala kot kao neka biblija. Tako da...želim ti happy hunting na svoj osebni stil vzgoje, ki ga moraš najt/razvit...vse ostalo je samo ideja in majčkena pomoč. Ni receptov...žal. Nya, se strinjam. Ukazovalnost mora bit v določeni meri. oz, lepše povedano trdnost. Ko rečeš, narediš. Včasih je pa žal treba otroke vreščeče odnest, da vedo za drugič. Velikokrat se spomnim na misel: Na svetu nismo zato, da otroke osrečimo, pač pa, da jih pripravimo na življenje. Uh, sem pametna....[sm=zmeden.gif] (pa da me vidimo, kako se bom borila s tmami in podobnimi štoski) hja, teorija, pa praksa....dve stvari... V glavnem...sonček bo spet...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|