rea27 -> RE: Dolenjke, 3,. del (28.4.2010 12:46:41)
|
evo ša nas...smo iz doooolgega sprehoda!!! JA, prav ste prebrale iz doooolgega!!!!!! Imamo novega Mutsyja in Eva ne boste verjele UŽIVA v njem....zaspala je brez vseh problemov, dvakrat je nekaj zamjavkala pa še to tik pred spanjem in potem spala debelo uro, tako da sta lahko mami in oči naredila en super sprehod..tak za zakon heheheheh...mal sva se pogovarjala malo pomenila, naredila par planov..prav welneško je vse skupaj delovalo..ma krasno vam povem! Sem kot prerojena..Al je pa za vse skupaj kriva prelomnica 1. leta naše žabike.. Bili smo tudi na Ragovski v vrtcu na obisku pri moji teti in me je vrtec čisto fasciniral. Kako je lep!!! Ma res, pravi lep vrtec..in Eva je prec na otroke navalila, tako da si mislim, da ne bi preveč trpela če bi zares morala not..No, ja..morda..za kake 4 ure, več ne..Sem pa videla mojega nečaka..frajerja malega..mu je bilo kar malo nerodno ko nas je videl. Potem je pa tako zaščitniško prišel do Eve in jo pobožal po laskih..ta ga sicer ni šmerglala pet posto in je šibala dalje med otroki..so jo pa skos lupčkal, še posebej ena mala Lara ali Lana, ki ima downow sindrom...je blo tako žalosnto in lušno ob enem... ajdi mamice, gre tale mati kej kuhat!!! joj, joj....in še vse tiste ki še niste mamice....tudi vam enga cmoka od mame ree papa
|
|
|
|