Mala_princeska -> RE: Dolenjke, 3,. del (23.3.2010 9:17:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Kr nehaj, imam sama skos v ozadju, tole učenje. Problem je v tem, da jaz nebi šla nekaj probavt, bom šla k bom res pripravljena, ampak, tole se mi že malo čas izteka, mogoče bi šla raje na majski rok. Ruzak ne vem kateri je. Star je že nekaj časa, ampak mu nič ne manjka, mi smo šli samo 2x na gorjance nič več. Lahko ga ob priliki pofotkam, ampak ga imamo na vikendu, moramo do tam pridet, mogoče za vikend. Ima pa samo funkcijo prenašanja otroka, je tak bolj pohodniški. Ga rabite za v hribe. Živka sorry [sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif] lej tko ti bom svetovala, če misliš da boš maja lažje zadihala, potem pa si naberi energijo in voljo in moč in ti bo takrat uspelo :-) Le pogumno, vem kako je ko sem jaz skoz neki živčkala okoli izpitov, zdej pa okoli diplome. Daj ko boš imela čas ga malo pofotkaj, ja. Ja rabli bomo enega za v hribe, no na začetku olj za hribčke, bomo ob vikendih okoli hodili. Ja pa na Gospodično je cilj da se en dan podamo, ko je tak lušno gor kaj pojest in vodo iz studenca mladosti spit :-)
|
|
|
|