tecka -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del (25.5.2010 17:33:49)
|
Živjo, punce. Evo, mi se kar v hiši hladimo oz. z malim hodiva malo not in malo ven, pa je še v senci vroče. Dopoldne sem pa z eno punco vozičkala, pa sem ga malo slačila (v kratke rokave) in malo oblačila. Me je pa za jutri kar malo strah vročine. Ampak ker je za naju zadnjič, sigurno prideva. Bačko, čestitke za vrtec! Lino in Kalanteja - več sreče pri naslednji službi. Konec porodniške - sem se nekako sprijaznila, čeprav vem, da mi bo na koncu težko iti v službo. Sva se pa z našim nekaj dogovarjala, da bi si delila porodniško, pa je on potem menjal službo, tako da sem imela že tako "podaljšano" za pol leta. S podaljšanjem porodniške bi nam pa po mojem mnenju naredili medvedjo uslugo. Že tako ti eno leto krepko zabremza kariero, po 3 letih bi bile pa na trgu dela praktično nekonkurenčne. Osebno poznam eno Madžarsko, ki po 2 porodniškah (tam je 3 leta) ne ve, kaj bi sama s sabo. Premlada za penzijo, služb pa ni. V AVstriji in še kje pa moški nosijo domov lepše denarce kot pri nas, zato verjamem, da jim je lažje.
|
|
|
|