Dober osebni zdravnik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


Lajči -> Dober osebni zdravnik (26.3.2010 14:17:00)

Vprašala bi kogarkoli, vem, da je to stvar okusa, vendar so reference pač dobrodošle, kje obstaja kakšen dober osebni zdravnik (področje Ljubljane ali malo okrog)?
Zanima me takšen, ki je sočuten, prijazen, ki si vzame čas za človeka, ko te npr. ne pošilja z vročino 38 v službo, ko ne spregleda napotkov specialistov, kaj bi moral storiti, pa saj približno razumete, kaj želim povedati. Zadnje leto in pol sem ogromno hodila okrog zdravnikov in bila več kot preveč odsotna zaradi zdravja, vendar s svojim zdravnikom nisem zadovoljna, ker upošteva vse drugo, samo mnenja specialistov ne. In potem je vseeno, če sama poslušam te specialiste in se sama zdravim, kakor so že dali navodila.

Išem dobrega osebnega zdravnika. Prosim za kaka mnenja, če imate dobre izkušnje, saj preverila bom itak sama, vendar potrebujem samo usmeritev, da lahko kam pokukam in se nato sama odločim.

Hvaležna bom za kake napotke, kdo je kaj vreden, da si vzame čas, če nisi ravno na pet let enkrat pri zdravniku in da ti je pripravljen pomagati, kljub temu, da poveš, da ne bi želel iti k nekomu, ker mu ne zaupaš. Meni je neumno, da me pošlje zdravnik k neki zdravnici, kjer sem od nje popihala že 4 leta nazaj po dveh obiskih, ker (ni važno) in to zdravniku povem, vendar, ker ne razume mojih razlogov, ker je to njegova kolegica, da sem odklonila, če mi hkrati ponuja možnost, da si zdravnika sama izberem. Namreč, iz tovrstnega foha že imam zdravnika, pa ga očitno zavrača, zato mi je neumno, da me želi prisiliti, kljub temu, da že imam zdravnika, da želi, da grem k njegovi kolegici, v nasprotnem si naj iščem drugega osebnega zdravnika.

Prosim za informacije, kje je kak dober osebni zdravnik oz. s katerimi ste zadovoljni in kako kaj postopajo do vas in s čim niste, če morda niste zadovoljni. Vse mi bo prišlo prav, da se lažje odločim, da grem kukat drugam.


Hvala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]




Lajči -> RE: Dober osebni zdravnik (26.3.2010 16:19:15)

Ali imate vse slabe zdravnike al kuk? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Saj se ve, da je sistem v nekje, ampak, a res ne zna nobena pomagati z namigi? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bad.gif[/image]




pridna_janja -> RE: Dober osebni zdravnik (27.3.2010 11:05:01)

v Posavje imamo zelo prijazne zdravnike si vzamejo časa se pogovarjajo s teboj uglavnem zelo zelo prijazni so 




Ribi Bibi -> RE: Dober osebni zdravnik (27.3.2010 13:04:02)

Na žalost ti ne znam pomagat. Bi pa z veseljem tudi jaz zamenjala svojega, tako da ti ga ne bom priporočila [sm=smiley36.gif]




Lajči -> RE: Dober osebni zdravnik (27.3.2010 23:47:39)

Hvala vama za odgovor.

Mislim, da se bo sedaj zdravnik tudi malo zamislil, če komisija misli, da so roke in noge isti pojm. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Že cel dan se režim, ko sem prebrala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Saj se mi bo opravičil, pač Ego, kot pri navadnih ljudeh. Dala sem pa vedeti, da grem drugam. Hvala za odgovora.




Lajči -> RE: Dober osebni zdravnik (30.3.2010 3:33:17)

Saj sem vedela, da Ego tudi počasi mine. Mene se pač ne da zgubit. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ponovno dejstvo, da se da s pogovorom vse rešit, čeprav tudi kdo drug požre cmok v grlu.

Hvala še enkrat za odgovor.




Stran: [1]