| 
				  puncica ->  Iz katerih "regij" prihajamo... - seznam  (11.7.2005 7:44:47)
			   | 

Če katera še fali naj pove kam jo naj vtaknem :)-      ŠTAJERSKA (Podravska, Savinjska)    *NaDy*   Leni72   malika   mihelca   Muffin   Pia73   PiaM   sa   snorlax   Podravska regija   Andra   BABY ANGEL   BAGI   Blacky   BlankaT   borovnička   frutka   Gekko Junior   ikica   jasna&bijan   k1   Kadija   ksenija.   Lenny   LUMPEK   mehurčica   Metujčica04   MISKA01   mojca in ziga   mojcaH     Mojca P.   MOYCA   mtd   Ninika&Neja   Pi-kica 1   pravljica   romci   Skutica   soncece24   tinka-pepa   Urška*   Vitez 1. reda   Yasmin   Savinjska regija   Alina   CatJa   Jančika   Janeja   joe   melani   patricija   Pikapolonica   princeska zala   Taša   teta beta   tina.nika   Vera*   zoal      GORENJSKA   *AnaL*   AnBan   andrejaz   Annny   baguska   Carovnica Mica   cmokec   cukrček0   Deni   ery   fionaP   katka78   kepica   Lonca   M&P   Meta.   NinaŠ   ninca   ninny   nuka     petra   Pikabu   Pikaču   polona2   puncica   pupica   SANDY   sončece   Tanyya   TARA9   Tare*   tascha   teja&maj   Tiki   tjaga     viv   ZARA   žiža      OSREDNJA (Ljubljanska kotlina,  Osrednjeslovenska)   Ljubljanska kotlina   20anja   BARBARA R.   čebelica maja   daisy   didgeridoo   gamini   jana73   kalimero   lan   ma-ja   Magi*   Mina1   Mojca20   niki5   Pajaca   paris   pegy   pikec0   ribicaPR   sašaš   Tia 27   tinatona   Una   žlička   Osrednjeslovenska   CUKRČEK   Erdbeere   mala maja      NOTRANJSKA (Notranjsko-kraška, Spodjeposavska, Zasavska)   Notranjsko kraška regija    anadejka   brbra   Gina   Pilar   Spodnjeposavska regija   Špacka   zoli   Zasavska regija   E_jen   Maš   maya1   MEGY-Patricija   piščanc   tesa      PRIMORSKA (Goriška, Obalnokraška)    Goriška regija   lijalija   Lin   Maxica   Sarita   spacey   Taj2004   tania   Tinna   Obalno kraška regija   ajat   Aljakop   anajmad   Elena B   Katja&Timmy   neva6   PuNčKa   Sara3   sarči   sibil   spacey      PREKMURJE (Pomurska, Prlekija)   Pomurska regija   Anitka     Bojana26   Kira   raho   Sonka   tia   Prlekija   Alika01      DOLENJSKA (Jugovzhodna Slovenija)   Jugovzhodna Slovenija   Kristina   leon2003   pupa25   Udb   wahoo      KOROŠKA   Abby   matovilcica   tinica   sanja k   urši* 

| 

| 

| 

|