šivilja -> RE: Z majčki 2009 - 12. del (16.4.2010 7:51:14)
|
SPali mislim da smo od 22.30 so 5.00 v kosu. Potem še po delih do sedmih, zdaj pa dete že pospravlja nakupe iz vreč, ki jih še nisem uspela pospravit po omarah. Koala.cek - škoda , da se nisi prej odločila, pa bi šli skupaj. Pa kdaj drugič, upam da nama uspe! Jaz tudi upam, da se ti popravi počutje. Našo H. tudi zobje matrajo na polno, je kot ena stara mama, ker si stalno sesa spodnjo ustnico in cmoka. Rastejo ji pa zgornje dvojke, čeprav enk še nima. Krasen dan bo, še ne vem kaj bom, ker je gospodar doma (pomoje ga itak ne bo nič doma) - trenutno je na krvodajalski, popoldan gre pa še k svoji dohtarci, vmes bo pa še sigurno polno opravkov našel. Me pa že dva dni drži, da bi naredila tiramisu z Irish cream likerjem - pomoje bom kar danes. Mogoče bo pa H. potem (še) bolje spala.[sm=smiley1.gif], jaz bom pa ziher boljše volje, ker porabiš 2,5dcl Bailey-sa.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] eelyy - mi imamo večje probleme z ljubosumjem zdaj, ko je večje razlika med otročki, kot smo jih meli pri prvih dveh, ko je razlika 21 mesecev - majhni se še ne zavedajo toliko , ko pa se začnejo zavedati, se pa spomnijo samo obdobja ko sta bila že dva.
|
|
|
|