Natečaj za najboljšo dobro vilo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj



Sporočilo


Dobra čarobna vila -> Natečaj za najboljšo dobro vilo (31.3.2010 21:18:19)

Drage ustvarjalke, dragi ustvarjalci!

Potrebujem vašo pomoč. Dovolite mi najprej, da se vam predstavim. Sem Dobra vila, soustvarjalka in glavna nosilka podobe za Čarobni dan – velikega družinsko–humanitarnega dogodka (www.carobnidan.si).

Imam sicer en majhen problem, pardon, bolj izzivček... Če na spletni strani www.carobnidan.si pogledate mojo podobo in mojo sliko, potem boste razumeli mojo žensko nečimrnost oz. moj problem. S svojo podobo namreč nisem zadovoljna. Saj vem, da ste (so) me redki videli, ampak saj sami veste, kakšna se pojavljam v vaši domišljiji in v vaših sanjah. Želim imeti tisto srčkano, ''luštno'', prijazno, vilinsko, nasmejano in mehko podobo – skratka, zares čarobno podobo!

Vljudno vas vabim, da me narišete v najboljši luči iz vaših najlepših sanj in najbolj iskrive domišljije. Obljubim vam, da bo najboljša slikica zanimivo nagrajena – saj sem vendar Dobra vila. Zmagovalec bo prejel doživljenjsko letno VIP karto za vse Čarobne dni, kakor tudi dodatno presenečenje, ki naj zaenkrat ostane še skrivnost.

Rok za oddajo vaših stvaritev je 30. april 2010. Pošljete jih lahko v elektronski obliki na info@carobnidan.si ali po pošti na naslov:

Netvizija d.o.o.
Brnčičeva c.13
1000 Ljubljana


Hvala vam, ker me boste prikazali v najlepši podobi!

Čarobni vilinski pozdrav,

Dobra vila


Avtorji risb in likov se s sodelovanjem v nagradnem natečaju odpovedujejo vseh avtorskih in ostalih pravic.






Stran: [1]